2024.03.06. Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol

Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Tovább
2024.03.04. Több mint 600 tonna füstölt húsáruval készül húsvétra a SPAR

Széles termékválasztékkal készül az idei húsvétra is a SPAR Magyarország: a vállalat bicskei és perbáli húsüzemeiből több mint 600 tonna füstölt húsféleség, a SPAR enjoy. convenience üzeméből pedig csaknem 20 ezer kilogramm saláta kerül az üzletekbe. A hagyományos húsvéti zöldségeket jórészt hazai termelőktől szerzi be a vállalat.

Tovább
2024.02.20. 3,6 milliárd forintos beruházással új SPAR szupermarket épül Szentendrén

Letették ma az új SPAR szupermarket alapkövét Szentendrén, a HÉV-végállomásnál. A modern, több mint 4000 négyzetméteres áruházra és mélygarázsra, valamint a környezetének megszépítésére zöldmezős beruházás keretében mintegy 3,6 milliárd forintot fordít a vállalat. A szentendrei önkormányzat hosszú távú városrehabilitációs fejlesztési koncepciójába illeszkedő szupermarket a tervek szerint a jövő év első negyedévében nyitja meg kapuit a vásárlók előtt.

Tovább
2024.02.07. Sikeres évet zárt a SPAR online áruháza, már 200 ezernél is többen használják

Több mint 200 ezerre emelkedett a 13 ezer terméket kínáló SPAR online shop felhasználóinak száma öt év alatt. A vállalat kényelmi szolgáltatása kétszáz településen érhető el. Emellett 33 városban áruházi átvétellel is elvihetőek a megrendelt termékek.

Tovább
2024.02.05. Csak alternatív-, ökológiai-, és szabadtartásból származó tojást árusít 2024-től négy fővárosi SPAR-üzlet

Négy budapesti SPAR áruház, egyelőre tesztjelleggel, 2024. január végétől kizárólag alternatív-, ökológiai- és szabadtartásból származó tojást kínál, ketreces tartásból származó termékeket nem. Utóbbiakat eddig is fokozatosan vezette ki a piacról a vállalat, összhangban azokkal az uniós törekvésekkel, amelyek végleg megszüntetnék a ketreces állattartás lehetőségét a tagállamokban.

Tovább
2024.01.29. Környezettudatos működést segítő rekeszekre vált a SPAR Magyarország

Új típusú, többször használatos szállítórekeszeket vezet be 2024-ben a zöldség-gyümölcs osztályain a SPAR Magyarország. Az összecsukható, újrahasznosítható, könnyen tisztítható, strapabíró rekeszek valamennyi SPAR üzletben megjelennek az év folyamán.

Tovább
2024.01.25. Díjat értek a SPAR hazai vállalkozásokat támogató programjai

Több szakmai díjjal ismerték el a SPAR Magyarország kezdeményezéseit 2023-ban. A vállalat példaértékű, kistermelőket segítő Régiók Kincsei programja mellett több, a termékminőséget és az élelmiszer-biztonságot szem előtt tartó törekvés is szakmai elismerést kapott.

Tovább
2024.01.23. A SPAR-nak továbbra is szívügye a társadalmi felelősségvállalás

A SPAR Magyarország felelős hazai vállalatként arra törekszik, hogy mind kereskedelmi működése, mind gyártási folyamatai során minél kevésbé terhelje a környezetet, megóvja munkatársai és vevői egészségét, egyre több hazai kis-, és családi vállalkozás termékeinek adjon helyet polcain, s a társadalmi felelősségvállalás jegyében odafigyeljen a hátrányos helyzetű csoportokra is. A cég 2023-ban több mint 200 millió forintot fordított jótékony célokra.

Tovább
2024.01.02. Megszületett a megállapodás a 2024-es bérekről a SPAR-nál

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) sikeresen megegyezett a 2024-es bérekről. A megállapodás szerint a 13. havi juttatás, a SPAR Hűségprogram és a munkavállalók 15%-os vásárlási kedvezménye továbbra is megmarad. A bérfejlesztést a vállalat idén is kizárólag saját forrás felhasználásával valósítja meg.

Tovább
2023.12.20. 25 ezer rászoruló család megajándékozását tette lehetővé az Adni Öröm! adománygyűjtő akció

Huszonhetedik alkalommal indult útjára a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös, Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő akciója, melynek révén 2023-ban közel 200 tonna tartós élelmiszerből készülhettek ajándékcsomagok, melyek 25 ezer rászoruló család megajándékozását tették lehetővé még az ünnepek előtt. Mindebből látszik, hogy a vásárlók is magukénak érezték a jótékony kezdeményezés idei mottóját: „Az adományod kincset ér!”.

Tovább
2023.12.14. Ma kezdődik az Adni Öröm! adománygyűjtő akció személyes gyűjtési szakasza - a legkisebb adomány is kincset ér

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország 2023-ban is elindítja karácsonyi Adni Öröm! akcióját: december 14-e és 19-e között az üzletlánc kijelölt üzleteiben önkéntesek fogadják majd a személyesen átadott adományokat. A boltokban megvásárolt tartós élelmiszerekkel, gyerekeknek szánt édességekkel több ezer rászoruló család ünnepét tehetik szebbé, örömtelibbé a vásárlók.

Tovább
2023.12.07. Új köntösben köszönti régi vásárlóit a másfél milliárd forintból modernizált újpesti SPAR szupermarket

A főváros IV. kerületének szívében, 1,5 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően új külsőt és belsőt kapott a Szent Imre és a Görgey Artúr út sarkán lévő SPAR szupermarket áruház, amely 53 fő dolgozónak kínál munkalehetőséget.

Tovább
2023.12.06. Zárva lesz a legtöbb SPAR-üzlet december 24-én

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.

Tovább
2023.12.05. Díjakkal ismerték el a SPAR munkatársait és a vállalat termékeit

Odaadó munkájáért kapott elismerést nemrégiben a SPAR család két tagja az Európai Kereskedelem Napján, és szép sikereket értek el az áruházlánc termékei is a legutóbbi versenyen, teszteken.

Tovább
2023.11.28. A SPAR automata boltot nyitott a Z-generációnak: egyszerre valós és virtuális

Mesterséges intelligencián alapuló, pénztáros és eladók nélküli SPAR automata üzlet működött két napon át Budapesten, Európa legnagyobb Sneakerness fesztiválján. Az elsősorban a Z-generáció tagjainak szánt szolgáltatás teszt-üzemmódban dolgozott, de a mobil „Satellit Store S” koncepció később országszerte megjelenhet majd egy-egy különleges eseményen, fesztiválon.

Tovább
2023.11.27. SPAR - őshonos gyümölcsfák ültetésével a karbon-lábnyom csökkentésért

Megrendezte, majd kiértékelte az első, karbontudatosságot előtérbe helyező eseményét a SPAR. A Budapest Borfesztivál partnerrendezvényének szén-dioxid-kibocsátását a vállalat 392 őshonos gyümölcsfa telepítésével kompenzálja.

Tovább
2023.11.24. 70%-kal kevesebb műanyag a SPAR népszerű S-BUDGET sertés darált húsának csomagolásában

A korábbihoz képest 70%-kal kevesebb műanyagot kell felhasználni a népszerű S-BUDGET sertés darált hús új, innovatív, védőgázas csomagolásához. Az így elért megtakarításnak köszönhetően a termék árát is csökkenteni tudta a hazai üzletlánc.

Tovább
2023.11.23. Hárommilliárd forintos beruházással nyílt meg Debrecenben a második INTERSPAR hipermarket

Debrecen dinamikusan fejlődő déli vállalkozási övezetétől karnyújtásnyira, egy hárommilliárd forintos beruházás révén új, 2 600 négyzetméter alapterületű INTERSPAR áruház nyílt a Mikepércsi úton, modern, családias övezetben.

Tovább
2023.11.20. 800 tonna virslivel és pénztárcabarát megoldásokkal készül az ünnepekre a SPAR

Az év többi időszakához képest 15-30 százalékkal magasabb forgalomra számít a SPAR karácsony és szilveszter előtt, s pénztárcabarát ünnepi ajánlatokkal várja a vásárlókat. A vállalat közel 800 tonna virslivel és 40 tonna haltermékkel készül az év utolsó időszakára, de karácsonyi édességből is több mint 150 féléből válogathatnak majd a vevők az üzletek polcain.

Tovább
2023.11.16. Új SPAR üzlet nyitott egy régi békéscsabai élelmiszerbolt helyén

Egy régi kereskedelmi létesítménybe lehelt új életet a SPAR Magyarország, miután megnyitotta a 120 millió forintos beruházással felújított, 16 dolgozónak munkát adó Lencsési úti szupermarketjét.

Tovább
2023.11.09. Csaknem másfél milliárd forintos beruházásból nyílt új SPAR a főváros 15. kerületében

Rákospalota, Pestújhely, Újpalota lakóinak és a fővárosba érkezőknek is kényelmes bevásárlási lehetőséget jelent az 1,35 milliárd forintos beruházásból megépült SPAR szupermarket Budapest 15. kerületében, a Szentmihályi út 142. szám alatt.

Tovább
2023.10.19. A Corvin Palace-ban található SPAR szupermarket közel egymilliárd forintos beruházással újult meg

A fenntarthatóság és a vásárlók számára biztosított széles választék kiemelt szerepet játszott a budapesti Blaha Lujza tér 1. szám alatti Corvin Palace-ban található SPAR áruház megújításakor.

Tovább
2023.10.12. Egymilliárd forintos beruházással kívül-belül megújult a Szigony utcai SPAR

Modernizált józsefvárosi közösségi tér új kereskedelmi központja lesz az egymilliárd forintból felújított budapesti, Szigony utcai SPAR szupermarket.

Tovább
2023.10.09. Folytatja napelemes beruházásait a SPAR

A SPAR Magyarország elkötelezetten folytatja eddigi napelemes beruházásait, s ennek mentén a jövőben is olyan fejlesztéseket tervez, amelyekkel hozzájárul a vállalat karbonlábnyomának csökkentéséhez.

Tovább
2023.10.05. Díjszüret a SPAR-nál: elismert termékek, üzletek, kampányok, szakemberek

A magyar árucikkek, a hazai vállalkozások és az egészségtudatos életmód támogatásáért, valamint az érték és minőség iránti elkötelezettségéért is rangos díjakat, elismeréseket kapott az elmúlt hetekben a SPAR Magyarország.   

Tovább
2023.10.03. BUDAPESTEN FUT A VÁROS, AZ ORSZÁG, A VILÁG – 38. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál

Ismét 20 000 feletti nevezést vár a szervező BSI az ország legnagyobb szabadidősport eseményén október 14-15-én. A budapestiek mellett 815 hazai településről és 93 országból érkeztek már nevezések.

Tovább
2023.10.02. Év végéig befagyasztja árait a SPAR

A SPAR újabb három hónappal meghosszabbítja az ÁRSTOP Extra Promócióját és így 300 termék ára a 2023. szeptember 30-án érvényes árszinten marad.

Tovább
2023.09.05. Budapesten is elstartolt a Régiók Kincsei program

Mostantól már nemcsak az ország hat régiójában, de Budapesten is elérhetővé váltak a hazai kisvállalkozások, termelők, kézműves cégek, kis borászatok és sörfőzdék kiváló minőségű magyar termékei, amelyek a Régiók Kincsei program keretében kerülnek a SPAR Magyarország üzleteinek polcaira.

Tovább
2023.09.04. Több mint 1600 diák iskolakezdését könnyítette meg idén az Adni Öröm! tanszergyűjtés

Idén is sikerrel zárult a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös, immár harmadik alkalommal meghirdetett Adni Öröm! iskolaszergyűjtő akciója. A vásárlók több mint 62 ezer tanszerrel és közel 2,2 millió forint értékű adománykártya megvásárlásával járultak hozzá mintegy 1600 rászoruló diák tanévkezdéséhez, az áruházlánc pedig további 1 millió forinttal egészítette ki a támogatást.

Tovább
2023.08.29. Minőségi kézműves sörökkel találkozhatnak a Belvárosi Sörfesztivál látogatói

Több mint 250-féle sörrel, a legjobb magyar főzdék kézműves különlegességeivel és nemzetközi márkák remekeivel várja a Belvárosi Sörfesztivál a látogatókat hat napon át, 2023. augusztus 29. és szeptember 3. között. A rendezvénynek immáron második esztendeje főtámogatója a magas színvonalú hazai sörkultúrát támogató SPAR Magyarország.

Tovább
2023.08.23. A Borfesztivál, ahol egyszerűen ott kell lenni

Több, mint 30 év alatt sokunk számára már-már természetessé vált, hogy a nyártól méltó módon, egy felejthetetlen parti keretében búcsúzzunk. Nincs is erre jobb alkalom, mint a pazar díszletek között megrendezett Budapest Borfesztivál, mely idén számos újdonsággal, káprázatos kínálattal és hatalmas területtel várja a borkedvelő nagyközönséget.

Tovább
2023.08.21. Kedvező árakkal és az Adni Öröm! tanszergyűjtő akcióval teszi könnyebbé az iskolakezdést a SPAR

Több mint ezerkétszáz-féle árucikkel, ezen belül főleg kedvező ár-érték arányú iskolatáskákkal, hátizsákokkal, iskolai felszerelésekkel, valamint újrahasznosított alapanyagokból készült írószerekkel készül az iskolakezdésre nyár elejétől a SPAR Magyarország. A leginkább rászoruló családok számára idén is meghirdetik a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös Adni Öröm! tanszergyűjtő akciót: a vásárlók az INTERSPAR áruházakban megvett tanszerekkel és adománykártyákon keresztül is támogathatják a legszegényebbeket. 

Tovább
2023.08.01. Visszanyerhető a SZÉP-kártyás vásárlások értékének akár kétszerese, 300 termék ára pedig továbbra is változatlan marad a SPAR-nál

2023. augusztus 1-től az összes szolgáltató SZÉP-kártyájával lehet fizetni a SPAR Magyarország Kft. üzleteiben a hideg és a meleg élelmiszerekért, sőt, a vásárlások értékének akár kétszerese is visszanyerhető, miközben a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció keretein belül meghirdetett 300 termék árát mától további két hónapig rögzíti a vállalat.

Tovább
2023.07.26. A SPAR Magyarország kiadta első Fenntarthatósági jelentését

A SPAR Magyarország hosszú évek óta törekszik arra, hogy mind kereskedelmi működése, mind gyártási folyamatai során minél kevésbé terhelje a környezetet, megóvja munkatársai és vevői egészségét, polcain egyre több hazai kis és családi vállalkozás termékeinek adjon helyet és a társadalmi felelősségvállalás jegyében odafigyeljen a hátrányos helyzetű csoportokra is. A 2022-ben elért eredményeket Fenntarthatósági jelentésben adta közre a vállalat.  

Tovább
2023.06.22. Közel egymilliárd forintból újult meg a körmendi SPAR szupermarket

Megújult belsővel, kényelmesebb és áttekinthetőbb parkolóval, a legmodernebb, környezetbarát hűtési technológiával, valamint a folyamatos frissességet biztosító, úgynevezett „bake off” pékséggel várja vásárlóit a körmendi SPAR áruház, amelynek korszerűsítésére közel 1 milliárd forintot fordított az üzletlánc.

Tovább
2023.06.19. Rászorulókhoz juttatja el a SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a mentett élelmiszereket

A SPAR Magyarország több mint negyedszázada stratégiai partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak és számos területen együttműködik a hátrányos helyzetű embertársainkat segítő szervezettel. Egy újabb, 2022 szeptemberében életbe lépett közös kezdeményezésüknek köszönhetően pedig rendszeres, napi élelmiszer-adományokat juttatnak el oda, ahol legnagyobb a szükség.

Tovább
2023.06.14. Vállalkozói közösséget épít a SPAR

A SPAR idén is folytatta azon beszállítóinak szakmai képzését, melyek hazai kisvállalkozásként kerültek be termékeikkel az üzletlánc polcaira, és a vállalkozói közösség építésében is segítséget nyújt: így a Régiók Kincsei vagy a Hungaricool programokban résztvevő beszállítók a szakmai anyagok elsajátítása mellett a kapcsolati hálójukat is bővíthetik.

Tovább
2023.06.12. A SPAR 16 magyar beszállítójának marketingkihívásain dolgoztak a Budapesti Metropolitan Egyetem diákjai

Idén tavasszal a SPAR Beszállítói Akadémia a Budapesti Metropolitan Egyetem tantervébe is bekerült. Az elmúlt fél évben ugyanis a SPAR két népszerű beszállító-fejlesztési programjában résztvevő kisvállalkozók valós marketing problémáin dolgozhattak az egyetem diákjai.

Tovább
2023.06.08. A SPAR szupermarketek mától több, mint 1200, az INTERSPAR hipermarketek több mint 1100 akciós ajánlattal várják vásárlóikat

Kormányrendelet kötelezi a 2021-ben egymilliárd forintot meghaladó árbevételt elérő élelmiszer-kiskereskedelmi üzleteket arra, hogy 2023. június 1. és 2023. szeptember 30. között húsz termékcsoportban, heti szinten 10%-os engedményt nyújtó akciót vezessenek be. A SPAR Magyarország azonban komplex akciós stratégiájának keretein belül ennél ezúttal is többet kínál: számos árucikk esetében 10-36 százalékos árkedvezményt biztosít. Az áruházlánc a SPAR szupermarketekben összességében több mint 1200, az INTERSPAR hipermarketekben több mint 1100 akciós ajánlattal várja vásárlóit a mai naptól.

Tovább
2023.06.06. Országszerte minden SPAR-ban és INTERSPAR-ban elérhető a Munch-ételmentés

Féléves tesztelést követően mostantól valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházban bekapcsolódhatnak a vevők a tudatos élelmiszermentés folyamatába a Munch-applikációval, amelyen keresztül akár 66 százalékkal olcsóbban, gyorsan és kényelmesen juthatnak hozzá jó minőségű élelmiszerekhez.  

Tovább
2023.06.01. A SPAR csoport mától több mint 700 akciós ajánlattal várja vásárlóit, 300 termék árát pedig a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció keretein belül befagyasztja

Kormányrendelet kötelezi a 2021-ben egymilliárd forintot meghaladó árbevételt elérő élelmiszer-kiskereskedelmi üzleteket arra, hogy 2023. június 1. és 2023. szeptember 30. között húsz termékcsoportban, heti szinten 10%-os engedményt nyújtó akciót vezessenek be. A SPAR Magyarország azonban komplex akciós stratégiájának keretein belül ennél többet kínál: számos árucikk esetében 10-40 százalékos árkedvezményt biztosít, a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció keretein belül pedig 300 termék árát rögzíti 2023. május 31. és 2023. július 31. között. Az áruházlánc a SPAR szupermarketekben összességében több mint 700, az INTERSPAR hipermarketekben több mint 900 akciós ajánlattal várja vásárlóit mától.

Tovább
2023.05.31. Megvannak a Hungaricool termékverseny legjobbjai – a győztes termékek már megtalálhatók az INTERSPAR hipermarketek polcain

Befejeződött a SPAR és a K&H Hungaricool termékversenyének negyedik évada. A győztes termékek megalkotóit ezúttal az ötletgazda SPAR Magyarország mellett a K&H is támogatja, így a vállalkozások egyedülálló finanszírozási lehetőséghez és pénzügyi tanácsadáshoz is jutnak. A termékverseny célja a hazai vállalkozások megerősítése azáltal, hogy a kiskereskedelmi lánc polcain keresztül új, minőségi, Magyarországon előállított termékeket juttat el a vásárlókhoz.

Tovább
2023.05.25. Új, családias SPAR-üzlet nyílt Budapesten, a Fehérvári úton

Kényelmes vásárlási lehetőséget és a SPAR to Go egységnek köszönhetően meleg ételeket, szendvicseket, desszerteket is kínál vásárlóinak a most Budapesten átadott Fehérvári úti áruházában a hazai üzletlánc. A beruházás több mint 300 millió forintba került és 20 új dolgozónak biztosít munkalehetőséget.   

Tovább
2023.05.18. Munkaadóként, fenntartható vállalatként és márkaként is díjazták a SPAR-t

Rangos díjakkal ismerték el az elmúlt időszakban a SPAR Magyarország legkiválóbb márkáit, fenntarthatósági és hulladékcsökkentési törekvéseit, egészségtudatos termékeit. A vállalat elnyerte a Megbízható Munkahely minősítést is.

Tovább
2023.05.17. Újdonságokkal és 250 tonna grilltermékkel készül a SPAR a grillszezonra

Háromszázötven tonnányi friss hússal és kétszázötven tonna grilltermékkel készül a SPAR Magyarország az idei grillszezonra. Ezek döntő többsége az áruházlánc saját, szigorú minőségbiztosítási rendszerrel működő bicskei és perbáli húsüzeméből kerül ki.

Tovább
2023.05.15. Idén több mint 10 ezer kilogramm száraz táppal segítették a menhelyi állatokat a SPAR-vásárlói

Hagyományt teremtve immár harmadik alkalommal indította el a SPAR Magyarország az Országos Állatvédőrség Alapítvánnyal közösen a „Mancs a bajban!” elnevezésű nagyszabású, kétnapos állateledel-gyűjtő kampányát. A gyűjtés harmincöt helyszínén, az ország valamennyi INTERSPAR áruházában 2023. május 13-án és 14-én kutya száraz tápból több mint 9 ezer, macska száraz tápból pedig több mint ezer kilogramm gyűlt össze a vásárlók nagylelkűségének és gondoskodásának köszönhetően. A SPAR pedig 1 millió forinttal járult hozzá az Országos Állatvédőrség Alapítvány munkájának támogatásához.

Tovább
2023.05.09. Mancs a bajban – harmadszor rendez országos állateledel-gyűjtést a SPAR

A legtöbb négylábú gondos és szerető gazdival él együtt, akiktől megfelelő mennyiségű táplálékot, törődést és szeretet kapnak. Vannak azonban olyan állatok, akik az utcáról, árokpartról kerültek védettebb körülmények közé, s most menhelyen élnek, örökbefogadásra várva – róluk gondoskodik a SPAR Magyarország, illetve az Országos Állatvédőrség Alapítvány akciója, amely során állatvédő szervezetekkel karöltve állateledel-gyűjtést rendeznek az INTERSPAR hipermarketekben.

Tovább
2023.05.08. A SPAR legfrissebb kutatási eredményei megmutatták: megéri a minőséget képviselni

A tudatos vásárlók fontos szempontnak tartják, hogy a polcokon lévő termékek és csomagolásuk, a logisztikai és az élelmiszer-termelési folyamatok átláthatóak legyenek, és hogy a minőségét nemzetközi szabványok tanúsítsák - ez derült ki a hazai üzletlánc megrendelésére készült átfogó év eleji kutatásból.

Tovább
2023.04.26. Modern környezet, új technológia a SPAR perbáli Regnum húsüzemében

Nagyszabású, 1,1 milliárd forint értékű felújítás és korszerűsítés történt az elmúlt két évben a SPAR perbáli húsüzemében, így a modern bicskei Regnum Húsüzemmel együtt Közép-Európa egyik legkorszerűbb élelmiszerelőállítási helyszíneit mondhatja magáénak a hazai üzletlánc, amelynek legfontosabb törekvése, hogy a vásárlók asztalára ellenőrzött, lehetőleg magyar alapanyagokból készült, minőségi termékeket juttasson el.

Tovább
2023.04.19. 15,6%-os növekedés és 915,7 milliárd forint forgalom a SPAR-nál 2022-ben

A SPAR továbbra is kitartóan a vevők oldalán állva, takarékos, gyors és kényelmes bevásárlást ösztönző akciókkal, kezdeményezésekkel duplázta meg a 2021-es év 7,2 százalékos forgalomnövekedését. Mindeközben a beruházások, felújítások, s a mindennapi működés során még inkább előtérbe kerültek a fenntarthatósági törekvések, amelyek nem csak a fogyasztók elismerését vívták ki, de számos szakmai díjat is elnyertek. A vállalat a 2022-es évben 915,7 milliárd forint forgalmat realizált, amely 15,6%-os növekedés az előző évhez képest.

Tovább
2023.04.17. Ne dobd ki az ételt, inkább tervezz okosan! – Elérhető a Nestlé és a SPAR legújabb szemléletformáló kisokosa

Magyarországon a legtöbb élelmiszer-hulladékot a háztartások termelik – ez évente átlagosan 65 kilogramm kidobott ételt jelent. [1] A nem tudatos fogyasztói döntések nemcsak a spórolást nehezítik meg, de még a klímaváltozásért felelős üvegházhatású gázok kibocsátásához is hozzájárulnak. A Nestlé Hungária és a SPAR Tervezz okosan! című kiadványa hiánypótló ismertetőkkel és pénztárcabarát gyakorlati tippekkel támogatja a környezettudatos fogyasztói szokások kialakítását.

Tovább
2023.04.04. Nem áll meg az Árzuhanás a SPAR-nál

A SPAR Magyarország minden héten az Árzuhanás Promóció keretein belül teszi még vonzóbbá kínálatát. Ettől a héttől az alábbi termékkörök Promócióban résztvevő termékeinek árai, terméktől függően 5-36%-kal lesznek olcsóbbak a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Erre a hétre már közel 600-ra emelkedik azon termékek száma, amelyek árát az Árzuhanás Promócióban csökkentette a SPAR Magyarország.

Tovább
2023.03.30. Több cukrot, lisztet, olajat, tejet, csirkemellet és tojást vehetünk mostantól a SPAR-üzletekben

Közeledik a húsvét, az ünnep ideje, s a legtöbb családban az elkövetkező napokra időzítik a nagyobb bevásárlásokat. A SPAR Magyarország számára fontos a vevők minőségi és mennyiségi kiszolgálása, ezért a hazai áruházlánc 2023. március 30. és április 8. között egyes termékek esetében megnöveli a maximálisan megvásárolható mennyiséget.

Tovább
2023.03.30. 750 millió forintos beruházással új SPAR-üzlet nyílt Sárospatakon

A SPAR Magyarország új szupermarketet nyitott Sárospatakon, mintegy 750 millió forintos beruházással. Az energiatakarékosságot is szem előtt tartó, modern áruház 20 munkahelyet teremtett az észak-magyarországi városban.

Tovább
2023.03.27. Tovább folytatódik az Árzuhanás a SPAR-nál

A SPAR Magyarország minden héten az Árzuhanás Promóció keretein belül teszi még vonzóbbá kínálatát. Ettől a hétfőtől az alábbi termékkörök Promócióban résztvevő termékeinek árai, terméktől függően 5-16%-kal lesznek olcsóbbak a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Erre a hétre már közel 400-ra emelkedik azon termékek száma, amelyek árát az Árzuhanás Promócióban csökkentette a SPAR Magyarország.

Tovább
2023.03.22. Idén is erős húsvéti forgalomra számít a SPAR

A SPAR Magyarország felkészült a húsvéti ünnepekre: a korábbinál is szélesebb termékkörrel, újdonságokkal, egyes üzletek esetében meghosszabbított nyitvatartással, illetve a SPAR online shop minden kényelmével várja vevőit országszerte.

Tovább
2023.03.20. Folytatódik az Árzuhanás a SPAR-nál

A SPAR Magyarország minden héten az Árzuhanás Promóció keretein belül teszi még vonzóbbá kínálatát. Ettől a hétfőtől az alábbi termékkörök Promócióban résztvevő termékeinek árai, terméktől függően 5-40%-kal lesznek olcsóbbak a SPAR és INTERSPAR áruházakban. A múlt héten több mint 300 termékkel indult el a Promóció, ez a szám ezen a héten közel 70 termékkel bővül.

Tovább
2023.03.13. Minden hétfőn Árzuhanás a SPAR-nál

A SPAR Magyarország eddig is igyekezett a lehető legkedvezőbb árú kínálattal és változatos akciókkal megkönnyíteni a bevásárlást. Mostantól az áruházlánc még nagyobb fokozatra kapcsol és az Árzuhanás Promóció keretében hetente megjelenő terméklistáinak csökkenő áraival teszi még vonzóbbá kínálatát a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Az árcsökkenés mértéke a Promócióban ettől a héttől, terméktől függően 5 és 39% között lesz.

Tovább
2023.02.22. Közel 14 tonnával kevesebb papírt használ fel ettől az évtől a SPAR

Ismét nagy lépést tett a környezettudatosság irányába a SPAR Magyarország. A vállalat digitális megoldásokkal csökkenti az áruházai működéséhez szükséges, papíralapú adminisztrációt. Az intézkedés révén a vállalat 14 tonna papírt takarít meg már 2023-ban.

Tovább
2023.02.14. Éves szinten több mint 59 tonnával csökkenti a műanyagfólia felhasználását a SPAR

Jelentős mennyiségű műanyagfóliát takarít meg a SPAR éves szinten azzal, hogy a logisztikai folyamatok során többször használatos rolli-ponyvával fedi le az áruházakba induló szállítmányok egy részét.

Tovább
2023.02.07. Már 80 SPAR üzletben leadható a használt sütőolaj és zsiradék

2022 végére a korábbinak mintegy duplájára nőtt a SPAR hálózatában telepített használt sütőolaj-gyűjtőpontok száma országszerte, így immár nyolcvan hiper-, és szupermarketnél lehet egyszerűen elhelyezni az egyébként környezetszennyező, ám korszerű technológiával újrahasznosítható anyagot.

Tovább
2023.01.24. A SPAR kitart a jó ügyek támogatása mellett: a vállalat 2022-ben több mint 244 millió forintot fordított jótékonysági célokra

A SPAR Magyarország évről-évre számos egészséggel, szociális szférával, oktatással, kultúrával, sporttal és állatvédelemmel kapcsolatos szervezetet, ügyet támogat, s elkötelezetten segíti a hazai kisvállalkozásokat, hogy termékeikkel megjelenhessenek az üzletlánc polcain.

Tovább
2023.01.03. Megállapodás született a 2023-as bérekről a SPAR-nál

Sikeresen egyezett meg a 2023-as bérfejlesztésről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ). A megállapodás szerint a 13. havi juttatás, a SPAR Hűségprogram és a munkavállalók 15%-os vásárlási kedvezménye is megmarad. A bérfejlesztést a vállalat idén is kizárólag saját forrás felhasználásával valósítja meg.

Tovább
2022.12.21. Közel 20 ezer családnak segítettek a SPAR vásárlói az idei Adni Öröm! adománygyűjtés keretében

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös Adni Öröm! adománygyűjtő akciója révén 2022-ben 143 tonna élelmiszerből készülhetett ajándékcsomag, amelyet 19.500 családnak juttatnak el még az ünnepek előtt a szeretetszolgálat munkatársai. 

Tovább
2022.12.15. Ma indul az Adni Öröm! adománygyűjtő akció - az adomány mellé jókívánságot is küldhetnek a rászorulóknak a SPAR vásárlói

Idén is rászoruló családoknak adhatnak karácsonyi ajándékot a vásárlók a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös élelmiszergyűjtő akciója, az Adni Öröm! keretében. A szeretetszolgálat önkéntesei 2022. december 15. és 20. között fogadják a kijelölt SPAR és INTERSPAR áruházakban az adományokat, amelyeket az adományozók most egy személyes üzenettel is kiegészíthetnek, meghittebbé varázsolva mások ünnepét.

Tovább
2022.12.13. SPAR-munkatársak és innovációk a rangos szakmai díjak mögött

A SPAR Magyarország folyamatosan magas színvonalú kereskedelmi és szolgáltatói tevékenysége mögött a vállalat munkatársainak kitartó munkája áll, akiknek elkötelezettségét, illetve a vállalat innovatív, a fenntarthatóságot is célul kitűző megoldásait rangos szakmai díjakkal ismerték el az elmúlt időszakban.

Tovább
2022.12.06. Kétszázezer jótékony aludoboz ára jut nehéz sorsú gyerekek táboroztatására

Idén márciustól jótékony célra is felajánlhatták a visszaváltható alumínium italdobozok árát a fogyasztók. A kezdeményezésnek köszönhetően 200 ezer doboz gyűlt össze, ami több mint 3 tonna újrahasznosítható alumíniumot jelent. A befolyt közel egymillió forintból a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nehéz sorsú gyerekek nyári táborozását segíti.

Tovább
2022.12.02. Tovább bővült a SPAR Akcióterv

Új elemekkel bővült és még több kedvezményt érvényesíthetnek a vásárlók a SPAR Akciótervben decembertől.

Tovább
2022.11.22. December 6-ig várják a nevezéseket a Hungaricool termékversenyre

Bő két hét múlva, december 6-án zárul a nevezés a 2022-es Hungaricool termékversenyre. A K&H aktív szerepvállalásával megújuló kezdeményezés egyedülálló lehetőséget kínál a nyerteseknek és termékeiknek.

Tovább
2022.11.17. Pénztárcabarát és széles ünnepi árukínálattal készül a SPAR a karácsonyra és az újévre

A vásárlók egyre inkább odafigyelnek arra, hogy ár-érték arányban vonzó termékeket vásároljanak, és ez különösen igaz az idei ünnepi szezonra is. A SPAR felkészült a karácsonyi, szilveszteri, újévi időszakra, a kedvezőbb áru alapvető élelmiszerektől a különleges ínyencségekig változatos ünnepi árukínálattal, kényelmi termékekkel és szolgáltatásokkal várja a vásárlókat.

Tovább
2022.11.07. A SPAR és a Munch együtt tesz az élelmiszerpazarlás csökkentéséért

A hazai üzletlánc vásárlói is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy minél kevesebb élelmiszer landoljon a szemetesben: a SPAR a Munch online platformmal karöltve szorítja vissza az élelmiszerpazarlást, ennek köszönhetően a vevők kedvezményes áron juthatnak jó minőségű termékekhez. Az ételmentő szolgáltatást 2022. november 3-ától Budapest XI. kerületében, valamint Szegeden és Hódmezővásárhelyen tesztelik.

Tovább
2022.11.04. Digitális szállítólevéllel és újrahasznosított csomagolóanyagokkal vált zöldre a SPAR Online shop

Éves szinten várhatóan 3 tonna papírt takarít majd meg a SPAR azzal, hogy az online shopos vásárlások esetében csak digitális szállítólevelet állít ki. A másik újdonság, hogy a futárok ezentúl visszaveszik a korábbi kiszállításokkor használt papírcsomagolást, amit szelektíven hasznosít az üzletlánc.

Tovább
2022.10.24. Ismét díjazták a SPAR törekvéseit és innovációit

Rangos díjakat kapott az elmúlt hónapokban a SPAR Magyarország. Többszörösen ismerték el az idei StarStore - Év kereskedője versenyen, valamint saját márkás innovatív termékei és fenntarthatósági törekvései is számos díjat nyertek.

Tovább
2022.10.17. Okos energiafelhasználás, zöld megoldások a SPAR áruházaiban

Környezeti fenntarthatóságra törekszik a SPAR Magyarország az új áruházai építése és a korábban épült üzletek modernizálása során. A 2017. évi értékhez képest 2021-re 49 százalékkal csökkent az áruházláncnál az üvegházhatású gázok kibocsátása.

Tovább
2022.10.13. Egymilliárdos beruházás a SPAR-nál: megújult a szentendrei INTERSPAR

Közel egymilliárd forintból, az energiatakarékosságot is szem előtt tartva újult meg a szentendrei INTERSPAR hipermarket, amely nemcsak a város, hanem a régió vásárlóit is kiszolgálja.

Tovább
2022.10.12. Felpörgetjük vállalkozását! - startol a SPAR és K&H Hungaricool termékversenye

2022-ben negyedszer indul el a Hungaricool termékverseny, melyhez az ötletgazda SPAR mellett az idei évadtól a K&H még aktívabb szerepvállalással csatlakozik: személyre szabott pénzügyi tanácsadással és finanszírozással támogatja a győzteseket a szintlépésben. Ezáltal a program egyedülálló üzleti lehetőséget kínál a nyerteseknek, akiket a szervezők később szaktanácsadással és képzésekkel is segítenek majd.

Tovább
2022.10.03. A SPAR Akcióterv segíti a spórolást

Előrelátással, tudatosan, az akciókat, a hűségkártyát és a kuponokat jól felhasználva jelentős összegeket takaríthatunk meg. Ebben segít a SPAR Akcióterv.

Tovább
2022.09.29. Házhoz mennek a SPAR non-food termékei

Már nem csak élelmiszereket lehet vásárolni a SPAR Online shopban, hanem egy 150 millió forintos beruházásnak köszönhetően immár műszaki cikkeket, játékokat, kerti és szabadidős eszközöket, konyhai gépeket és elektronikai termékeket is kényelmesen házhoz rendelhetünk.

Tovább
2022.09.27. Húszezer résztvevőt várnak az október 8-9-i 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválra

800 hazai település csaknem tizennyolcezer magyar és 83 ország kétezernél több külföldi futója gyönyörködhet Budapest világörökségi panorámájában október 8-9-én.

Tovább
2022.09.26. Egy év alatt negyedével csökkent az üvegházhatású gázkibocsátás a SPAR Ausztria csoport országaiban, amelybe beletartozik a SPAR Magyarország is

A SPAR Ausztria csoport országaiban (Magyarország, Észak-Olaszország, Szlovénia, Horvátország) jelentős eredményeket sikerült elérni a vállalatcsoport környezeti fenntarthatósági stratégiájának égisze alatt: az utóbbi egy év során negyedével csökkent az üvegházhatású gázkibocsátás a résztvevő országok összesített adatait figyelembe véve. A cégcsoport egyik legfontosabb törekvése, hogy a vásárlók színvonalas kiszolgálását fenntartható, környezetbarát és energiatakarékos működéssel érje el.

Tovább
2022.09.20. Több mint 3 ezer embernek ad munkát a tízéves SPAR partner program

Tíz évvel ezelőtt ezen a napon nyílt meg az első SPAR partner üzlet Móron. A vállalat egyre bővülő franchise programjához napjainkban 114 településen már összesen 237 üzlet tartozik, amelyek több mint 3 ezer munkavállalónak biztosítanak megélhetést. A partner üzletek árbevétele az elmúlt évben meghaladta a 82 milliárd forintot.

Tovább
2022.09.13. A SPAR válasza az aktuális fogyasztói trendekre: Fördős Zé megúszós ételei inspirálták az új kényelmi termékeket

Kevés idejük van a főzésre, kedvelik az egyszemélyes, előre csomagolt kiszereléseket, egészségtudatosak: ők az úgynevezett „kényelmi vásárlók”, akik számára a SPAR és a Street Kitchen csapata most az egytálételek új generációját kínálja a hazai üzletlánc polcain.

Tovább
2022.09.05. Mintegy 1500 rászoruló diákot segítettek tanszerekkel az INTERSPAR vásárlói

Több mint 58 000 darab tanszerrel és közel 2 millió forint értékű adománykártya megvásárlásával segítették a vásárlók a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország iskolaszergyűjtő kezdeményezését, amelyet 2022-ben immár második alkalommal hirdettek meg. A támogatást az áruházlánc további 1 millió forinttal egészítette ki.

Tovább
2022.09.01. 31. Budapest Borfesztivál - a SPAR támogatásával

30 év alatt sokunk számára már-már természetessé vált, hogy a nyártól méltó módon, egy felejthetetlen parti keretében búcsúzzunk. Nincs is erre jobb alkalom, mint a pazar díszletek között megrendezett Budapest Borfesztivál, mely idén számos újdonsággal, káprázatos kínálattal és hatalmas területtel várja a borkedvelő nagyközönséget.

Tovább
2022.08.30. Indul a Belvárosi Sörfesztivál a SPAR Magyarország támogatásával

Ma kezdődik a 6. Belvárosi Sörfesztivál, amelynek ettől az évtől kezdve főtámogatója a SPAR Magyarország. A hazai üzletlánc már hosszú ideje segíti hazai kisvállalkozások, köztük a kisüzemi sörfőzdék egyedi termékeinek piacra jutását és ösztönzi a minőségi sörfogyasztást.

Tovább
2022.08.24. Adni Öröm! - tanszergyűjtő jótékonysági akció az INTERSPAR áruházakban

Rászoruló gyerekek iskolakezdését segíthetik tanszerekkel, illetve adománykártyák megvásárlásával az INTERSPAR áruházak vevői 2022. július 20-a és szeptember 4-e között a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös kezdeményezésének keretein belül.

Tovább
2022.08.04. Új üzlet a SPAR hálózatában - 820 millió forintból épült szupermarket Szigetszentmiklóson

Több mint nyolcszázmillió forintos beruházással, SPAR to Go egységgel, korszerű eladótérrel, energiatakarékos berendezésekkel és önkiszolgáló kasszákkal nyílt meg a SPAR új üzlete Szigetszentmiklóson.

Tovább
2022.08.03. A SPAR felkészült a szeptemberi iskolakezdésre

Széles tanszerválasztékot kínál az INTERSPAR hipermarketekben a szeptemberi tanévkezdésre a SPAR Magyarország, amely növekvő forgalomra számít idén. A vállalat a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen ebben az évben is megszervezi Adni Öröm! országos tanszergyűjtő akcióját: a felajánlásokkal nehéz sorsú családok iskolakezdését segítik. 

Tovább
2022.08.01. 450 tonnával kevesebb műanyag a SPAR üzleteiben

Augusztustól országszerte már csak biológiailag lebomló zacskókat kínálnak a SPAR és INTERSPAR zöldség- és gyümölcsosztályain, az egyszer használatos hagyományos műanyag tasakok így végleg kikerülnek az üzletekből.

Tovább
2022.07.19. Már 45 üzletben van lehetőség leadni a használt sütőolajat

A SPAR idén júniusig újabb tizenegy használt sütőolaj-gyűjtőt helyezett ki országszerte, így immár közel félszáz hiper-, és szupermarketben adható le kényelmesen az egyébként környezetszennyező, de korszerű technológiával újrahasznosítható anyag. Egyetlen csepp használt háztartási étolaj is káros hatással van az élővizekre, ezért is fontos, hogy ne öntsük a lefolyóba és ne dobjuk a kukába!

Tovább
2022.07.12. Szakmai díjak sorát kapta a SPAR Magyarország 2022-ben is

Fontos szakmai díjakkal ismerték el a SPAR több üzletét és termékét. Az „Év boltja” versenyen két kategóriában is első lett a vállalat, amely ezen kívül ismét elnyerte „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2022” címet is.

Tovább
2022.07.04. Idén nyáron is lesznek SPAR-gyermektáborok

A SPAR Magyarország családi vállalkozásként mindent megtesz azért, hogy munkatársainak gyermekei számára emlékezetessé tegye a nyári időszakot. A vállalat az elmúlt évtizedben mintegy 4000 kisiskolásnak biztosított táborozási lehetőséget.

Tovább
2022.06.20. Hazai kisvállalkozásoknak nyújt értékes tudást a SPAR Beszállítói Akadémia

Szakmai képzéssel támogatja a SPAR Magyarország azon beszállítóit, amelyek hazai kisvállalkozásként, családi cégként kerülnek be innovatív, egyedi termékeikkel az üzletlánc polcaira a Régiók Kincsei vagy a Hungaricool By SPAR program keretében.

Tovább
2022.06.16. Több mint 4 milliárd forintból korszerűsítette áruházait a SPAR

Öt SPAR áruház – Szarvason, Dorogon, Szegeden, Tatabányán, és Debrecenben – újult meg, több mint 4 milliárd forintból.

Tovább
2022.06.13. Házhoz szállítással, Drive-In átvétellel és hosszabb nyitvatartással várja a SPAR a nyaralókat

Üdülés közben sem kell lemondani a SPAR nyújtotta minőségről és kényelemről: a Velencei-tó és a Balaton környékén 16 áruház várja a vásárlókat, esetenként hosszabb nyitvatartással, emellett egyre több helyen elérhető a SPAR Online shop kiszállítási és Drive-In lehetősége is, akár aznapi átvétellel.

Tovább
2022.06.01. 11. Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget

Alig élveztük ki a tavaszi napsütés simogató melegét, az ébredő természet csodáit, a nyár máris türelmetlenül kopogtat az ajtón. Ami következik, az év legjobb időszaka: nyaralás, pihenés, lazítás, kerti partik, fesztiválok – erre vágyunk már, ki tudja mióta. Nincs is jobb alkalom egy kis bemelegítésre, mint Városliget ikonikussá vált, nyár eleji óriás kerti partija, a Rosalia Fesztivál, ahol minden megtalálható, ami egy szédületes hétvégéhez kell. A fantasztikus rosé kínálat mellett idén kiemelt szerepet kapnak a pezsgők, a habzó és gyöngyöző borok, természetesen hozzájuk illő gasztronómiai élvezetek kíséretében.

Tovább
2022.05.23. 84 tonnával kevesebb műanyag a SPAR logisztikai központjaiban

A logisztikai területen használt új csomagolóanyag segítségével évente 84 tonnával csökkenti a felhasznált műanyagok mennyiségét a SPAR Magyarország. A vállalat emellett folyamatosan növeli lebomló, komposztálható alapanyagokból és újrahasznosítható műanyagból készült termékeinek számát.

Tovább
2022.05.19. Májustól papíralapú zacskóba kerülnek a pékáruk a SPAR-ban

Újabb lépést tesz a SPAR a környezeti fenntarthatóság felé: május 19-től kivonja üzleteinek pékáru-részlegeiről a tisztán műanyag csomagolóanyagokat és nagyrészt papírból készült zacskókra vált

Tovább
2022.05.12. A SPAR Régiók Kincsei program keretében 24 magyar kisvállalkozás termékei kerülnek a polcokra a vállalat üzleteiben

A székesfehérvári és a zalaegerszegi régió újonnan érkezett beszállítóinak több mint ötven új termékével találkozhatnak május 12-től 6 héten át a vásárlók Budapesten négy INTERSPAR és nyolc SPAR áruházban, ahol kóstolókon is bemutatják a különleges minőségű, az adott régióban előállított élelmiszereket.

Tovább
2022.05.10. Superbrands és Kiváló Minőségű Élelmiszer díjak a SPAR-nál

A SPAR tizennegyedik, az INTERSPAR hetedik, míg a cégcsoport Regnum márkája második alkalommal kapta meg a Superbrands elismerést a neves szakemberekből álló zsűritől. Egy SPAR termék pedig Kiváló Minőségű Élelmiszer-díjat nyert.

Tovább
2022.05.09. Több mint 12 ezer kilogramm száraz táppal segítették a SPAR-vásárlói az állatmenhelyek lakóit

„Mancs a bajban!” elnevezéssel kétnapos állateledel-gyűjtő kampányt szervezett a SPAR Magyarország az Országos Állatvédőrség Alapítvánnyal karöltve 2022. május 7-8-án a kijelölt INTERSPAR áruházakban. Kutya száraz tápból több mint 10 ezer kilogramm, macska száraz tápból pedig közel 2 ezer kilogramm gyűlt össze a vásárlók adományainak köszönhetően.

Tovább
2022.05.05. Új mentes hústermékek, kevesebb műanyag-csomagolás a SPAR hálózatában

Közel harminc új termékkel jelentkezik idén a SPAR Magyarország a friss húsok és húskészítmények terén, s környezetvédelmi szempontok miatt csökkenti a csomagolóanyagok műanyagtartalmát. Újabb mentes termékek kerülnek a polcokra a SPAR enjoy. convenience üzemből, s folytatódik az együttműködés Rácz Jenő sztárséffel is.

Tovább
2022.05.03. Bajba jutott állatokon segít a SPAR gyűjtőakciója

Vásárlóival közösen támogatja a nehéz sorsú, bajba jutott állatokat a SPAR Magyarország, amely a Mancs a bajban! nevű állateledel-gyűjtő akciójával immár hagyományt teremtve második alkalommal hívja fel a társadalom figyelmét az állatvédő civil szervezetek munkájának fontosságára. Az Országos Állatvédőrség Alapítvány szakmai koordinálásával idén 2022. május 7-én és 8-án várják az adományokat a civilek a kijelölt INTERSPAR hipermarketekben.

Tovább
2022.04.27. Újdonságokkal nyitja a SPAR a grillszezont

Kiváló minőségű itthoni alapanyagokból készülnek az áruházlánc üzleteiben kapható grilltermékek, kolbászok és a pácolt, ízesített húsok. Az előkészítéshez, kerti sütéshez és tálaláshoz pedig számtalan grill- és kiegészítő eszköz közül válogathatnak a vásárlók, akiket Rácz Jenő sztárséf ebben a szezonban három titkos fűszerkeverékkel is megörvendeztet.

Tovább
2022.04.12. Két év alatt mintegy 7,6 milliárd forintos logisztikai fejlesztés a SPAR-nál

Logisztikai és szállítmányozási fejlesztéseire 2021-ben 3,3 milliárd forintot fordított, 2022-ben pedig 4,3 milliárd forintot fordít a SPAR Magyarország.

Tovább
2022.04.07. Több mint 6,5 milliárd forintos beruházásból új és megújult INTERSPAR és SPAR-áruházak nyíltak országszerte

Közel ötmilliárdos beruházásból újult meg a pécsi INTERSPAR hipermarket, mintegy egymilliárdos fejlesztéssel modernizálták az ócsai és a gyöngyösi SPAR szupermarketeket és 827 millió forintos beruházással új egység nyílt a fővárosi Lurdy-házban.

Tovább
2022.04.06. Megújult a nyíregyházi INTERSPAR

Több mint négymilliárd forintos beruházásból újult meg a nyíregyházi INTERSPAR, amely széles áruválasztékkal, környezetbarát megoldásokkal, minőségi és kényelmi szolgáltatásokkal nyújt teljes körű vásárlási élményt.

Tovább
2022.03.31. Nemes célt szolgálnak a SPAR-ba visszavitt aludobozok

Fogyatékossággal élő és rászoruló gyermekek nyári táborozását támogathatják az aludobozok visszaváltásakor a SPAR vásárlói az üzletlánc, a Returpack és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködése révén létrejött program keretein belül a „Minden Doboz Visszajár” segítségével.

Tovább
2022.03.25. Megújult Budapesten a Bécsi úti INTERSPAR hipermarket

Több mint kétmilliárd forintos beruházásból újult meg a budapesti Bécsi úti GOBUDA Mall (korábban Eurocenter) bevásárlóközpontban üzemelő INTERSPAR. A hipermarket környezetbarát megoldásai és minőségi szolgáltatásai új szintre emelik a vásárlás élményét.

Tovább
2022.03.24. 7,2 százalékos forgalomnövekedés a SPAR-nál 2021-ben

Magyarországi jelenlétének harmincéves jubileumát ünnepelte 2021-ben a SPAR. A vállalat a pandémia ellenére 791,8 milliárd forint forgalmat realizált a tavalyi évben, amely 7,2%-os növekedést jelent 2020-hoz képest. A cégcsoport hat új saját egységgel és harminc, a franchise-hálózat égisze alatt megnyíló üzlettel bővült, online shopja pedig tavaly elnyerte „Az év online boltja” címet. Minden eddiginél nagyobb figyelmet fordított a hazai beszállítókra, az innovatív árucikkek beszerzésére, a környezettudatosság fejlesztésére és a rászorulók támogatására. A SPAR-család 2021-ben már 14.500 főt számlált.

Tovább
2022.03.21. A SPAR a Belvárosi Sörfesztivál főtámogatójaként is az igényes sörfogyasztást népszerűsíti

A hazai kiskereskedelmi üzletlánc polcain egyre nagyobb teret nyernek a magyar kézműves és kisüzemi sörök, a fogyasztók közül pedig sokan már inkább a minőségre helyezik a hangsúlyt a mennyiség helyett. A Belvárosi Sörfesztivál főtámogatójaként is ezt a missziót folytatja a SPAR Magyarország.

Tovább
2022.03.17. Több mint 720 tonna főtt füstölt húsáruval készül a SPAR a húsvétra

A SPAR Magyarország ebben az esztendőben is széles árukínálattal várja a húsvéti időszakot, s jelentős forgalomnövekedésre számít az ünnep előtt.

Tovább
2022.02.28. Jó szívvel – 2021-ben több mint 230 millió forinttal támogatott társadalmi ügyeket a SPAR Magyarország

A SPAR Magyarország elkötelezetten támogat egészséggel, szociális ügyekkel, oktatással, kultúrával, sporttal kapcsolatos szervezeteket és ügyeket: 2021-ben több mint 230 millió forintot fordítottak társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos célokra.

Tovább
2022.02.24. Térképes online keresővel segíti a szelektív hulladékgyűjtést a SPAR

A SPAR Magyarország már minden üzletében visszaveszi a papír, fém, műanyag és üveg csomagolási szelektív hulladékot és a vállalat egyre több áruházában alakít ki erre a célra speciális hulladékgyűjtőket is.

Tovább
2022.02.01. Mennyiségi korlátozást vezet be a SPAR a hatósági áras termékekre

2022. február 1-jétől mennyiségi korlátozást vezet be a SPAR Magyarország valamennyi üzletében a Kormány döntése alapján hatósági árral szabályozott termékekre.

Tovább
2022.01.31. Februártól az összes SZÉP kártyát elfogadják élelmiszerek vásárlásakor a SPAR-áruházakban

Élelmiszerek vásárlására is felhasználhatók 2022. február 1-től a Széchenyi Pihenő Kártyát kibocsátók (OTP, MKB, K&H, Edenred) alszámlái a SPAR, City SPAR és INTERSPAR áruházakban.

Tovább
2022.01.26. Napelem termeli az áramot a szegedi SPAR szupermarket számára

Áramfogyasztása több mint húsz százalékát napenergiából nyerte tavaly júniusban a Csillag téri SPAR szupermarket Szegeden, 2021 végéig pedig összesen 13 százalékkal járultak hozzá az üzlet teljes áramigényéhez a napelemek. A vállalat a közeljövőben újabb áruházakat szerel fel megújuló energiát hasznosító rendszerrel.

Tovább
2022.01.03. Megállapodtak a 2022-es bérekről a SPAR-nál

Sikeresen megegyezett a 2022-es bérfejlesztésről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ). A megállapodás szerint a 13. havi juttatás, a SPAR Hűségprogram és a munkavállalók 10%-os vásárlási kedvezménye is megmarad. A bérfejlesztést a vállalat idén is saját forrás felhasználásával valósítja meg.

Tovább
2021.12.22. Sikeres volt az összefogás: több mint 26 ezer ajándékcsomag készült a rászorulók számára az Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtés során

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország jubileumi, 25. Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő akciója révén 2021-ben 188 tonna élelmiszerből készültek ajándékcsomagok, amelyeket a szeretetszolgálat még az ünnepek előtt eljuttat a rászorulóknak.

Tovább
2021.12.16. Mától indul az Adni Öröm! akció a kijelölt SPAR üzletekben

Adni Öröm! Különösen, ha egy rászoruló család ünnepét tehetjük szebbé vele. Ez a célja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös, személyes élelmiszer-adománygyűjtési akciójának, amely 2021. december 16-án indul és december 21-ig tart.

Tovább
2021.12.09. Újabb fenntarthatósági és termékdíjakat kapott a SPAR

Négy rangos díjjal ismerték el a közelmúltban a SPAR Magyarország kezdeményezéseit és termékeit. Két termékdíja mellett a vállalat elismerést kapott a Máltai Manufaktúra termékeinek értékesítésével megvalósított körforgásos üzleti modelljéért is.

Tovább
2021.12.02. 1,5 milliárd forintos beruházás a SPAR-tól: új és megújult üzletek várják a vásárlókat

A vásárlók minőségi kiszolgálása volt a veresegyházi és balatonboglári SPAR szupermarketek felújításának, illetve Budapesten az Alagút utcai új üzlet átadásának a célja. A három beruházás együttes értéke meghaladja az 1,5 milliárd forintot.

Tovább
2021.12.01. Adni Öröm! – Idén már advent idején elindul a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR jótékonysági gyűjtése

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország idén is elindítja az Adni Öröm! akciót. A karácsonyi gyűjtés keretében a vásárlók adománykártyával támogathatják a rászoruló családokat.

Tovább
2021.11.30. Már 34 áruházban fogadja a SPAR a használt sütőolajat

A háztartási használatot követően több tonna étkezési olajat és zsiradékot adtak le a SPAR vásárlói abban az öt áruházban, ahol a lánc a környezeti fenntarthatósági intézkedéseinek keretében elsőként vezette be a szelektív gyűjtésüket. A három hónapos tesztidőszakot követően a vállalat további 8 hiper- és 21 szupermarketet vont be a kezdeményezésbe.

Tovább
2021.11.22. Indul a karácsonyi szezon – az ünnepekre készülőket már várja a SPAR

Bőséges kínálattal és számos újdonsággal készül a SPAR az idei karácsonyi szezonra és a szilveszterre. Az áruházlánc széles ünnepi áruválasztékkal, halakból 60, virsliből pedig mintegy 800 tonnával várja a vásárlókat az ünnepi időszakban.

Tovább
2021.11.19. Idén is támogatja a SPAR a Virtuózokat

Legújabb szezonjában is együttműködik a SPAR Magyarország a Virtuózok v4+ című különleges tehetségkutató műsor szervezőivel. A magyar televíziózás történetének üde színfoltjaként a Virtuózok az első és egyetlen magyar fejlesztésű komolyzenei tehetségkutató műsor, amely 2014-es indulása óta milliók kedvencévé vált.

Tovább
2021.11.16. Több tucat árucikkel bővült a SPAR fenntarthatósági termékeinek sora

Az áruházlánc nagy figyelmet fordít a fenntarthatóságot támogató kínálatának folyamatos szélesítésére. A több tucat környezettudatos termékből álló választéka többek között újrahasznosított alapanyagokból készült, illetve biológiailag lebomló, valamint természetes anyagokból - cukornád, fa, papír – előállított evőeszközökkel, tányérokkal, poharakkal, szemeteszsákokkal egészült ki, amelyeket a vásárlók az INTERSPAR hipermarketek szakosztályain és a nagyobb SPAR áruházakban találhatnak meg.

Tovább
2021.11.11. Több mint 2,5 milliárd forintból újította meg négy áruházát a SPAR

Az üzletlánc országszerte folytatja áruházfelújítási programját, melynek elsődleges céljai között szerepel a vásárlók minőségi kiszolgálása és a környezeti terhek csökkentése. Legutóbb három megye négy településén korszerűsítette üzleteit a SPAR, melyek a külső és belső megújulást követően a kényelmes és gyors bevásárlást kiszolgáló modern eladótérrel, áttekinthető elrendezéssel és új bútorokkal várják a vevőket.

Tovább
2021.11.10. Egy helyen elérhető a SPAR környezettudatos eszközeinek kínálata

A vállalat üzleteiben könnyen megtalálhatóak lesznek a környezettudatos termékek, amelyeket a vásárlók már egy kifejezetten erre a célra kialakított helyen, figyelemfelkeltő polcokon érhetnek el. Ezekre a „zöld” gyűjtőpolcokra a többször használatos, környezeti fenntarthatóságot támogató termékek kerülnek fel, amelyek abban segítenek, hogy kevesebb műanyag hulladék keletkezzen. Mindezek mellett a „Hogyan legyek környezettudatos vásárló?” című kiadvány is helyet kap, amelyet a vevők ingyen vihetnek haza.

Tovább
2021.11.09. Oltásra buzdít a SPAR

A 14 000 munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát. A vállalat emellett minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot a vásárlók és a dolgozók védelme érdekében.

Tovább
2021.10.20. Október 31-ig még jelentkezhetnek a hazai vállalkozások a Hungaricool by SPAR termékversenyre

Két sikeres fordulót követően már harmadik alkalommal hirdette meg termékversenyét az áruházlánc, melynek nevezési határidejét október 31-ig meghosszabbította. A Hungaricool by SPAR zsűrije olyan magyarországi árukat keres, amelyek vagy új fejlesztésűek, vagy ha már léteznek, kiskereskedelmi láncokban még nem kaphatók. A nyertes vállalkozókat a vállalat szakmai mentorprogrammal segíti, végül pedig az INTERSPAR áruházakban mutatkozhatnak be a győztes termékeikkel.

Tovább
2021.10.18. Minden egységében elfogadja melegétel vásárláshoz az OTP SZÉP-kártyát a SPAR

Mostantól országszerte, valamennyi SPAR to Go egységében és az összes, üzleten belül működő melegétel és grillpultjánál megvásárolt élelmiszer kifizetéséhez elfogadja a vállalat az OTP SZÉP-kártyát.

Tovább
2021.10.05. 1,7 milliárd forintból új beszállítói rendszert indít helyi termelőknek a SPAR

Az áruházlánc a Gazdasági Versenyhivatal eljárásának eredményeként idén új regionális partneri programot alakít ki magyar kistermelőknek, kisvállalkozásoknak. A hazai gazdák, kisebb családi cégek közvetlen támogatása, valamint a vállalat országos hálózata által biztosított széles piac új munkahelyeket is teremt. A vásárlók a piros almát ábrázoló logóról és a „Régiók Kincsei” feliratról ismerhetik meg ezen termékeket a SPAR üzleteiben.

Tovább
2021.10.04. Több mint tízezren futnak a hétvégi 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon

Hatszázhúsz hazai település tízezer futója gyönyörködhet Budapest világörökségi panorámájában október 9-10-én.

Tovább
2021.09.28. SPAR ÖKO KALAND: fenntarthatósági minifilm-sorozat készült a legkisebbeknek

Tízrészes animációs szériát indít szeptembertől az óvodások és kisiskolások számára az áruházlánc. A kisfilmek a legfiatalabbak nyelvén mesélnek olyan, a fenntarthatóságot meghatározó témákról, mint például a szelektív hulladékgyűjtés vagy az élelmiszer-pazarlás visszaszorítása.

Tovább
2021.09.24. Üzletei fejlesztéséért és a fenntarthatósági törekvéseiért kapott újabb elismeréseket a SPAR

Újabb szakmai versenyeken kapott rangos díjakat a kiskereskedelmi vállalat, benyújtott pályamunkái a hiper-, illetve a szupermarketek kategóriájában is győzelmet szereztek. A dunaújvárosi INTERSPAR lett „Az Év Hipermarket Üzlete 2021” cím birtokosa, a SPAR pedig megkapta „Az Év Szupermarket Üzletlánca 2021” kitüntetést és felhatalmazást kapott, hogy a „Retailer of The Year 2021” logót viselje és „Az Év Kiskereskedője 2021” címet használja. A vállalat mindemellett a Trade magazin „A Fenntarthatóság Szimbóluma 2021” elismeréseit is átvehette, illetve a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat is elnyerte.

Tovább
2021.09.23. Több mint 1,5 milliárd forintból újult meg három budapesti SPAR áruház

Az üzletlánc egy pesti és két budai szupermarket áruházát modernizálta: a beruházásra összesen 1 milliárd 514 millió forintot fordított. Az átalakítás során mindegyik egységben nagy figyelmet szenteltek az áttekinthető elrendezésre, a látványos áru-kihelyezésre, és új, egyedi hűtőben kínálják a SPAR enjoy. kényelmi termékeit is.

 

Tovább
2021.09.17. 660 millió forintból épült új SPAR szupermarket az Etele Plázában

Az üzletlánc új budapesti áruháza 2021. szeptember 17-én nyitja meg kapuit a sűrűn lakott és forgalmas kelenföldi városrész szomszédságában. A legnagyobb budai bevásárlóközpont földszintjén található modern szupermarket széles, a speciális igényeknek is megfelelő áruválasztékkal és egy különálló SPAR to Go egységgel várja a vásárlókat.

Tovább
2021.09.08. 30. Budapest Borfesztivál a Budavári Palota teraszain

1991-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt Magyarország ikonikus borfesztiválja a Vörösmarty téren, az akkor még csak néhány száz kíváncsiskodó fővárosi előtt.

Tovább
2021.09.06. 1500 gyermeknek segít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR tanszergyűjtése

Rendkívüli eredménnyel zárult a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország iskolaszergyűjtő kezdeményezése: az első alkalommal megszervezett Adni Öröm! tanszergyűjtő akció keretében a vásárlók különösen nagy mennyiségű, több mint 57 000 darab tanszert adományoztak a rászoruló gyermekeknek, valamint a kampány adománykártyáinak megvásárlásával több mint 2,2 millió forinttal segítették a tanévkezdésüket. A támogatást az áruházlánc további egymillió forinttal egészítette ki. A felajánlásokat a karitatív szervezet tanszerekre váltotta, és a többi tárgyi adománnyal együtt a napokban eljuttatja a nehéz helyzetben lévő családokhoz.

Tovább
2021.09.02. Újra jelentkezhetnek a hazai vállalkozások a Hungaricool by SPAR termékversenyre

Két sikeres fordulót követően már harmadik alkalommal hirdeti meg a termékversenyét az áruházlánc. Ezúttal is olyan magyarországi árukat keresnek, amik vagy új fejlesztésűek, vagy ha már léteznek is, kiskereskedelmi láncokban még nem kaphatók. A vállalat mentorálással segíti a nyertes vállalkozókat, akiknek a termékei az INTERSPAR áruházakban mutatkoznak be.

Tovább
2021.08.25. Tanszergyűjtő akciót szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR

Az idén 25 éves Adni Öröm! jótékonysági akció keretében 2021. július 21. és szeptember 5. között iskolaszer adománykártyákkal támogathatják a rászoruló gyermekeket az INTERSPAR áruházak és a SPAR online shop vásárlói. 2021. augusztus 25. és 28. között pedig a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei személyesen fogadják az adományfelajánlásokat az INTERSPAR hipermarketekben. A kampány végén a karitatív szervezet a jelképesen megvásárolt termékeket valódi tanszerekre váltja és – a tárgyi felajánlásokkal együtt – még az iskolakezdés előtt eljuttatja azokat a nehéz helyzetben lévő családokhoz.

Tovább
2021.08.19. Új, hazai termékekből álló árucsaládot vezet be a SPAR

„SPAR HAZAI.SZERETEM” névvel kiváló minőségű, hagyományos magyar ízvilágú élelmiszerek kerülnek még a nyáron az áruházlánc polcaira. A vállalat a belföldi gyártóktól, beszállítóktól érkező áruk vásárlásának ösztönzésével a fenntartható gazdálkodáshoz is hozzájárul.

Tovább
2021.08.13. Már a nemzeti utalványok is beválthatóak a SPAR teljes hálózatában

2021. augusztus 13-tól az áruházlánc minden egységében felhasználhatóak a nemzeti iskolakezdési és ajándékutalványok is. A 2021-es év végéig érvényes iskolakezdési utalvánnyal tankönyveket, taneszközöket és ruházati termékeket lehet vásárolni. Az ősszel kibocsátásra kerülő nemzeti ajándékutalványok pedig 2022. december 31-ig használhatóak fel, azokkal a vásárlók az áruházakban forgalmazott valamennyi termék ellenértékét rendezhetik.

Tovább
2021.07.29. Kezdődik a tanszerek szezonja - jelentős forgalomra készül idén a SPAR

A vírusjárvány miatt átmenetileg bevezetett otthoni tanulás tavaly ugyan mérsékelte a tanszerek keresletét, azonban az áruházlánc így is több mint félmilliárd forintos forgalmat valósított meg ezen az áruterületen. A vállalat idén fokozottabb vásárlói érdeklődésre számít, ezért 33 hipermarket áruházában megújult kínálattal várja a szülőket, illetve szupermarketjeiben is megtalálható lesz minden fontos iskolai kellék.

Tovább
2021.07.29. Új franchise üzemeltető vezeti júliustól a lajosmizsei SPAR áruházat

Az üzletláncnak a Bács-Kiskun megyei városban működő szupermarket üzletét – egy kisebb műszaki felújítást követően – a budapesti Árkád bevásárlóközpont hipermarketének volt vezetője vette át. A megújult egység a vállalat franchise rendszerében, SPAR partner áruházként üzemel tovább. A megszokott széles, minőségi árukínálat mellett több helyi termelői árura is számíthatnak a településen élő és környékbeli vásárlók.

Tovább
2021.07.22. Több mint egymilliárd forintból korszerűsítette két vidéki áruházát a SPAR

Az üzletlánc a vevők igényeinek megfelelően alakította át egy nagykanizsai, valamint egy gyáli szupermarket áruházát. A zalai megyei jogú város egységére több mint 780 millió forintot fordítottak, a budapesti agglomeráció járásközpontjának üzletére pedig több mint 269 millió forintot.

Tovább
2021.07.20. Hulladékkezelési útmutatás a SPAR saját márkás csomagolásain

A hulladékgyűjtés egyszerűsítése és hatékonysága érdekében a vállalat idén nyártól jól áttekinthető piktogramokkal látja el saját márkás termékeinek csomagolását annak érdekében, hogy a vásárlók megismerjék, melyeket tehetik a szelektív hulladéktárolókba vagy éppen a kommunális gyűjtőkbe. A SPAR vásárlói az első időszakban csaknem 100 saját márkás terméken találkozhatnak a szembetűnő jelzésekkel, a későbbiek során pedig a vállalat valamennyi saját márkás termékét ellátja a hulladékgyűjtést segítő jelöléssel.

Tovább
2021.07.15. Megnyílt a 600. magyarországi SPAR-üzlet

Folytatódik a vállalat bővülése, júliustól már a hatszázadik üzlete várja a vásárlókat. A jubileumi új áruház a Bács-Kiskun megyei Vaskúton nyílt meg a SPAR Partner Program keretében. Az új nyitás is a franchise-hálózat sikerét bizonyítja, amely már 102 magyar településen van jelen.

Tovább
2021.07.09. A SPAR házhoz szállítási szolgáltatása már Székesfehérváron is elérhető

Látványosan emelkedik az áruházlánc online shopjában vásárlók száma és egyre növekszik a szolgáltatásba bevont terület is. 2021. július 1-től a SPAR online shopban beszerzett áruk otthoni kiszállítását már a Fejér megyei székhelyen is igénybe vehetik a vevők.

Tovább
2021.07.05. Az év online shopja és az év húsáru kereskedője is a SPAR lett

Újabb fontos szakmai díjakkal ismerték el a SPAR Magyarország hazai kereskedelemben végzett munkáját. Az üzletláncot három kategóriában is a legjobbnak minősítették „Az Év Boltja” versenyen, két új élelmiszerterméke pedig elnyerte 2021 legkiválóbb termékinnovációjának járó díját az  „Inno d’Or” pályázaton.

Tovább
2021.07.01. Júliustól a kijelölt SPAR to Go egységekben is elfogadják az OTP SZÉP-kártyát

Az áruházlánc népszerű éttermi szolgáltatását – már országszerte 46 arra kijelölt üzletben – Széchenyi Pihenő-kártyával is igénybe vehetik a vásárlók.

Tovább
2021.06.24. A SPAR és az INTERSPAR mellett a Regnum márka is Superbrands-díjas idén

Az áruházlánc húsüzemének Regnum márkája a története során első ízben kapta meg elismerést, míg a SPAR brandet 13., az INTERSPAR-t 6. alkalommal tartotta érdemesnek a rangos kereskedelmi díjra a tapasztalt szakemberekből álló zsűri.

Tovább
2021.06.22. 10. Rosalia - Rosé és Pezsgő Liget

Elérkezett az idő, hogy mindannyian mosolyogva tekintsünk előre, és újra nekilóduljunk a tökéletes nyárnak. A napsütés hívogatóbb, mint valaha, a természet rezgése, pezsgése, vibrálása szinte kézzel fogható. Nekünk, borrajongónknak nincs más vágyunk, mint újra együtt koccintani a legkedvesebb barátainkkal egy gyönyörű ligetben, hatalmas fák árnyékában és örülni egymásnak, a pillanatnak.

Tovább
2021.06.21. Használt sütőolaj-gyűjtéssel csökkenti a környezeti terheket a SPAR

A vállalat a környezettudatosság jegyében a feleslegessé vált otthoni étkezési olajok és zsírok szakszerű összegyűjtését is megkezdi mostantól. Hulladékgazdálkodási partnerével egy hipermarketben és négy szupermarket áruházban 2021. június 21-étől kezdődően három hónapon át, tesztüzemben szelektív tárolókban gyűjti a használt lakossági étolajat és zsiradékot.

Tovább
2021.06.17. Több mint 1,9 milliárd forintból 2 új áruházat épített a SPAR, kettőt felújított

Az üzletlánc egy budapesti lakóparkban és egy frekventált soproni városrészben létesített új szupermarketet, két régebbi – mosonmagyaróvári és szentlőrinci – áruházát pedig korszerűsítette. A vállalat beruházásai továbbra is a minőségi és modern, vevőközpontú kereskedelem fejlődését szolgálják.

Tovább
2021.06.14. A SPAR Drive-In átvétellel teszi kényelmesebbé a nyaralást

A legforgalmasabb idegenforgalmi településeken, a nyaralási szezonban időszakosan, a vásárlói elvárásokat szem előtt tartva két hipermarkettel és nyolc szupermarkettel növelte azoknak az egységeknek a számát a SPAR Magyarország, ahol internetes bevásárlási lehetőséget biztosít. A Balaton és a Tisza-tó partján, történelmi és fürdővárosokban, a legfrekventáltabb üdülőhelyeken is elérhető az online vásárlás és a Drive-In átvétel szolgáltatása.

Tovább
2021.06.10. Hosszabb nyitvatartással várja a nyaralókat 13 Balaton-parti településen a SPAR

A nyári, legnagyobb forgalmú turisztikai szezonban a SPAR 13 Balaton-parti településen meghosszabbított nyitvatartási időben fogadja üzleteiben a vakációjukat töltő vevőket és a helyi lakosokat.

Tovább
2021.05.31. Harminc éve a magyar gazdaság fontos szereplője a SPAR

A SPAR Magyarország három évtizede a magyar gazdaság, a magyar kiskereskedelem lényeges szereplője. Hazánk egyik legnagyobb foglalkoztatójaként közel 13 ezer embernek biztosít munkát és segítséget nyújt az itthon működő családi vállalkozásoknak, termelőknek és gazdáknak. A jubileumát ünneplő vállalat úgy alkalmazkodik a fogyasztói igénykehez, hogy folyamatosan együtt halad a modernizációval a környezeti és társadalmi fenntarthatóság jegyében.

Tovább
2021.05.17. Közel 16 ezer kilogramm száraz tápot adományoztak a SPAR vásárlói a kisállatoknak

Eredményesen zárult az Országos Állatvédőrség Alapítvány és a SPAR Magyarország szervezésében megvalósult kétnapos állateledelgyűjtő akció. 2021. május 15-16-án az INTERSPAR áruházakban a „Mancs a bajban!” elnevezésű kezdeményezés során kutya száraz tápból több mint 14 ezer kilogramm, macska száraz tápból pedig mintegy 2 ezer kilogramm gyűlt össze a vásárlók adományainak köszönhetően.

Tovább
2021.05.11. Állateledelgyűjtő akció az INTERSPAR áruházakban

A SPAR Magyarország az Országos Állatvédőrség Alapítvány szakmai koordinálásával 2021. május 15-16-án „Mancs a bajban!” névvel állateledelgyűjtő akciót szervez a kijelölt INTERSPAR hipermarketekben. A kezdeményezés támogatásával a vállalat a vásárlóit bevonva segíti a bajba jutott állatokat, és a társadalom figyelmét védelmük, illetve az állatvédő civil szervezetek munkájának fontosságára irányítja.

Tovább
2021.05.06. Tavasztól az INTERSPAR-ok polcain a Cápák között című üzleti showban bemutatott hazai termékek

Magyar vállalkozások piacra jutását segíti a Hungaricool by SPAR termékverseny és az RTL Klub Cápák között című üzleti showműsorának együttműködése.  A hét díjazott versenyző 32 árufejlesztése – a kávéktól kezdve a szószokon át a komposztálható evőeszközökig - már elérhető az INTERSPAR hipermarketekben.

Tovább
2021.05.04. Töretlen a grilltermékek népszerűsége a SPAR-ban

Az üzletlánc áruházai idén is kibővített idényválasztékkal várják a grillezőket. A SPAR saját húsüzemének sertés- és marhahús-termékei, illetve a tradicionális vastárcsák és gázgrill-gépek mellett a széles kínálatban megtalálhatóak a faszenes gömbgrillek, a zománcozott bográcsok és a kerti sütéshez szükséges kellékek.

Tovább
2021.04.15. Kecskeméten és Zalaegerszegen is elindult a SPAR online shop áruházi átvételi szolgáltatása

Bács-Kiskun és Zala megye székhelyeinek csatlakozásával már közel 2,3 millió vásárló élhet a kényelmes online vásárlás és az érintésmentes áruátvétel korszerű lehetőségével. A dinamikusan fejlődő online-üzletág a tervek szerint a jövőben további településeken is minőségi és megbízható vásárlási alternatívát kínál a vevőközönségnek. A nyitási akció keretében április 30-ig az átvétel díja jelképes egy forintba kerül.

Tovább
2021.04.14. Ne csak álmok legyenek! – dokumentumfilm mutatja be a Magyar Máltai Szeretetszolgálat társadalmi vállalkozásait

Az ismert mondás szerint nem halat kell adni az éhezőknek, hanem megtanítani őket halászni. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat ennek szellemében indította el a Máltai Manufaktúra nevű társadalmi vállalkozását, amely a SPAR Magyarország támogatásával erősödhetett meg és léphetett ki a piacra. Ezek az üzemek ma már nemcsak kiváló minőségű termékeket nyújtanak a vásárlóknak, de számos hátrányos helyzetű családnak jelentenek biztos megélhetést – ezt a történetet dolgozza fel a Jelenlét című dokumentumfilm.

Tovább
2021.04.12. Több mint 300 élelmiszertermékkel bővíti idén saját márkás kínálatát a SPAR

Az áruházlánc 3600-nál is több saját márkás árut forgalmaz, amelynek közel fele élelmiszer. A vállalat a hazai beszállítókkal együttműködve és saját élelmiszer-termelő egységeinek bővítésével folyamatosan növeli kapacitását. A bicskei és perbáli Regnum húsüzemek, és az üllői SPAR enjoy. convenience üzem új termékfejlesztéseit a folyamatosan változó fogyasztói szokások indokolják.

Tovább
2021.04.06. Két számjegyű forgalmi növekedésre számít idén a SPAR online shop

Indulása óta egyre többen vásárolnak az üzlethálózat internetes felületén. A SPAR online shop ugrásszerű keresletbővülésének köszönhetően idén újabb településekkel nő a szolgáltatásba bevont terület.

Tovább
2021.04.06. Két számjegyű forgalmi növekedésre számít idén a SPAR online shop

Indulása óta egyre többen vásárolnak az üzlethálózat internetes felületén. A SPAR online shop ugrásszerű keresletbővülésének köszönhetően idén újabb településekkel nő a szolgáltatásba bevont terület.

Tovább
2021.03.30. Heti ezer szendviccsel gondoskodik a SPAR a járványügyi dolgozók étkeztetéséről

Idén is csatlakozik a kiskereskedelmi áruházlánc az Etesd nonprofit közhasznú szervezet “Etesd a dokit 3.” projektjéhez. A SPAR Magyarország hidegkonyhai ételadománnyal segíti a járvány elleni védekezésben résztvevő egészségügyi dolgozók munkáját.

Tovább
2021.03.25. Több mint 1,4 milliárd forintból folytatta beruházási programját a SPAR

A vállalat egy új City SPAR üzletet létesített a fővárosi BudaPart városnegyedben, amivel párhuzamosan egy kelet-pesti, illetve egy egri szupermarket áruházát korszerűsítette. A tavasszal átadott üzletek beruházására és fejlesztésére a vállalat összesen 1 milliárd 410 millió forintot fordított. A speciális fogyasztói igényeket is kiszolgáló áruházakban kiemelt helyre került a SPAR bőséges kényelmi termékválasztéka, illetve az újjáépített Heves megyei és budapesti szupermarketben egy-egy SPAR to Go is helyet kapott.

Tovább
2021.03.24. 8,7%-os növekedést ért el 2020-ban a SPAR Magyarország

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. a rendkívüli kihívások elé állító 2020-as évben is kimagasló teljesítményt nyújtott. A forgalom az előző évhez képest 8,7%-kal 738,9 milliárd forintra növekedett, és a munkahelyek száma is bővült: az év végére több mint 14 ezer fő, vagyis ötszázzal több munkatárs dolgozott a cégnél 2019-hez képest. A fejlesztések terén szintén látványos eredményeket ért el a vállalat: bővítette logisztikai központjai területét, fejlesztette üzlethálózatát is, valamint egy új üzemegységgel növelte húsüzemi gyártási kapacitását Perbálon. A beruházások összértéke 2020-ban így elérte a 28,7 milliárd forintot.

Tovább
2021.03.19. A SPAR online shop ismét igénybe vehető taxis árukiszállítással is

A folyamatosan bővülő igényre való tekintettel ebben az évben is elérhetővé válik az áruházlánc és a Főtaxi-csoport TAXI SHOPPING kényelmi szolgáltatása. A koronavírus világjárvány idején sokak életét könnyíti meg, hogy az online shopban megrendelt termékeket sofőrök kézbesítik házhoz, mégpedig gyorsan és biztonságosan. 2021-ben a taxis kiszállítás fix díjszabással, akár már 1790 forintért megrendelhető a Főtaxi-csoporton keresztül.

Tovább
2021.03.18. Több mint 186 millió forinttal támogatott fontos társadalmi ügyeket 2020-ban a SPAR Magyarország

Harminc éves magyarországi története során a vállalat számára mindig is fontos volt a hazai társadalmi életben való tevékeny részvétel és az önzetlen partnerség. A SPAR aktívan részt vesz a mindennapok jobbá tételében: többek között az egészséggel kapcsolatos és a szociális ügyek, az oktatás, a kultúra és a sport területén támogat segítő szervezeteket. Mindezen törekvéseket és kezdeményezéseket a „SPAR - a fenntartható jövőért” program szervezi egységes keretbe és teszi hatékonnyá.

Tovább
2021.03.11. Újabb hazai látványosságokat fedezhetnek fel a gyerekek: folytatódik a Hol vagy, Kajla? matricagyűjtő-album sorozat a SPAR-ban

Újabb hazai látványosságokat fedezhetnek fel a gyerekek: folytatódik a Hol vagy, Kajla? matricagyűjtő-album sorozat a SPAR-ban

Tovább
2021.03.10. Elkészült Magyarország legújabb INTERSPAR áruháza Kaposváron

Magyarország 35. INTERSPAR hipermarketje modern és vonzó külsővel és belsővel várja a Somogy megyében élőket. Környezetbarát technológiák telepítése mellett – fa tetőpanelek, elektromos autótöltők, ózonkímélő hőrendszer – a vevők az INTERSPAR hipermarketekre jellemző mintegy húszezer árucikkből álló széles áruválasztékkal is találkozhatnak.

Tovább
2021.03.09. A vásárlói kosárérték növekedésével számol a SPAR húsvétkor

A járványhelyzet ellenére az áprilisi ünnep idején jelentős forgalombővüléssel kalkulál az áruházlánc. A vevők a pandémia kialakulása óta kevesebbszer, de alkalmanként jóval többet vásárolnak, az idei négynapos húsvétra készülve azonban a kereslet akár jelentősen mértékben is nőhet. A SPAR a hagyományosan bőséges ünnepi árukínálatát újdonságokkal, többek között rövid ideig elérhető, exkluzív termékekkel egészíti ki több árucsoportban is.

Tovább
2021.03.08. A SPAR élen jár a nők és férfiak közti bérkülönbség felszámolásában

A vállalat a bérezés terén nem tesz különbséget munkatársai között az alapján, hogy ki milyen nemű, sőt, ezen a téren példát mutat mások számára is: a korábbi vállalása szerint közzéteszi a nemek szerinti béradatokat a legnagyobb létszámot kitevő munkakörök vonatkozásában.

Tovább
2021.03.02. Egyre több a mentes élelmiszer a SPAR kínálatában

A folyamatosan változó vásárlói igények alapján a vállalat idén is új termékfejlesztésekkel gazdagítja laktóz-, glutén- és szójamentes élelmiszertermékei számát. A szinte mindegyik árucsoportban megtalálható saját márkás minőségi készítmények iránt – mint ahogy az egészségtudatos életmódot támogató vagy vegán termékek iránt is – dinamikusan növekszik a kereslet.

Tovább
2021.02.23. Hasznos tanácsokkal segíti dolgozói egészségvédelmét a SPAR

Szakemberek közreműködésével készült egészségvédelmi kisokossal az áruházlánc több mint 13 000 dolgozója egészségének megóvásában nyújt segítő kezet. Az útmutató megfontolandó tanácsokkal és alapvető gyakorlati tennivalókkal szolgál.

Tovább
2021.02.18. Megváltozott munkaképességűek integrációját segíti a SPAR

A SPAR Magyarország új értéket teremt a hazai munkaerőpiacon azzal, hogy társadalmi fenntarthatósági programjai egyre szélesebb körben nyújtanak valódi támogatást azoknak, akiknek arra szüksége van. A vállalat és a Janka Tanya közötti együttműködés iránymutató modellje annak, miként lehet a megváltozott munkaképességű embertársainkat a munka világába integrálni.

Tovább
2021.02.11. Csaknem száz tonnával csökkentette a saját márkás termékei gyártásához felhasznált cukor mennyiségét a SPAR

Az áruházlánc elkötelezte magát az egészségtudatos életmód és az azt támogató táplálkozás népszerűsítése mellett. A „Kevesebb cukor – több vitalitás!” elnevezésű kezdeményezés 2019-ben, az indulás évében elért 50 tonnás cukormennyiség-csökkentést mostanra megduplázta.

Tovább
2021.02.09. Hungaricool by SPAR versenyzők a Cápák között – innovatív magyar termékek juthatnak az üzletek polcaira a tévéképernyőről

A SPAR Magyarország régóta elkötelezte magát a magyar gazdák, családi vállalkozások, a magyar agrárium és feldolgozóipar mellett. Őket támogatja és hozza helyzetbe a magyar piacon a kiskereskedelmi vállalat Hungaricool by SPAR kezdeményezése, amely csatlakozott a Cápák között című üzleti show-hoz. Az RTL Klub népszerű műsora lehetőséget biztosít arra, hogy újabb kiváló és innovatív magyar áruk kerülhessenek az INTERSPAR hipermarketek polcaira.

Tovább
2021.01.05. Megszülettek a 2021-es bérek a SPAR-nál

Megállapodott a 2021-es bérfejlesztésről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ). A megegyezés értelmében továbbra is megmarad a 13. havi juttatás, a SPAR Hűségprogram és a munkavállalók 10%-os vásárlási kedvezménye is, mely mostantól az új munkavállalók esetében munkába állásuk első napjától él. A bérfejlesztést a vállalat kizárólag saját forrás felhasználásával valósítja meg.

Tovább
2020.12.22. Tízezer családnak segít az Adni Öröm! akció

Több mint 18 millió forint értékű adománykártyával támogatták a vásárlók idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Adni Öröm! nevű karácsonyi adománygyűjtő akcióját. A felajánlások révén a Szeretetszolgálat tízezer nehéz sorsú családnak tud élelmiszercsomagot eljuttatni karácsony előtt. A SPAR az akció zárásakor pedig tett egy különleges felajánlást: megduplázta a vásárlói adományok értékét, ezzel is segítve a Magyar Máltai Szeretetszolgálat rászorulókat támogató programjait, melyek a SPAR által felajánlott további 18 millió forintnak köszönhetően 2021 év elején is tudnak erősödni. Így összességében 36 millió forint pénzadománnyal zárult az idei Adni Öröm! akció.

Tovább
2020.12.16. Adni Öröm! – indul a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR jótékonysági kezdeményezése

2020. december 16. és 21. között 24. alkalommal rendezi meg az Adni Öröm! karácsonyi gyűjtőakciót a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR. A koronavírus világjárvány miatt a vásárlók ebben az évben adománykártyák megvásárlásával támogathatják a rászoruló embereket. Az összegyűlt felajánlásokból a szeretetszolgálat élelmiszereket vásárol, majd csomagokat állít össze, amelyeket nehéz sorsú családokhoz juttatnak el a civil szervezet munkatársai, még karácsony előtt.

Tovább
2020.12.03. Tovább bővül a SPAR elektromosautó-töltő hálózata

A kiskereskedelmi áruházlánc folyamatosan keresi és alkalmazza azokat az innovatív megoldásokat, melyekkel hozzájárul a környezeti fenntarthatósághoz, és minőségi kiszolgálást biztosít a vásárlóknak. A SPAR ennek szellemében tovább bővíti szakmai partnerével elektromos töltőállomás-hálózatát.

Tovább
2020.11.26. Csaknem 3 milliárd forintos beruházás a SPAR-nál: két új szupermarketet nyitott, négyet felújított a vállalat

Két új City SPAR szupermarketet nyitott a fővárosban a kiskereskedelmi áruházlánc. Ezeken kívül, a napokban egy-egy megújult áruházat vehettek birtokba a vásárlók Budapesten, Dunakeszin, Petőházán és Székesfehérváron is. A fejlesztések összértéke megközelíti a 3 milliárd forintot.

Tovább
2020.11.25. Kezdődnek az ünnepi bevásárlások: széles árukínálattal készült fel a SPAR

Feltöltött árukészlettel és új ünnepi termékkel készül a SPAR az idei karácsonyi szezonra. Bő választék lesz idén is minőségi húsokból és halakból.

Tovább
2020.11.18. Feltörekvő magyar beszállítókat keres a SPAR

Folytatódik a Cápák között üzleti show az RTL Klubon. A műsorhoz az idei évben csatlakozik a Hungaricool by SPAR termékverseny, amelynek győztesei újszerű, piacképes termékeikkel az INTERSPAR hipermarketek polcaira is felkerülnek.

Tovább
2020.11.12. A hazai termékeket népszerűsíti a SPAR

A jó minőségű magyar termékek védelme, a hazai termelők támogatásának jelentősége különösen megnőtt a koronavírus okozta világjárvány miatt. A SPAR Magyarország régóta elkötelezett a hazai áruk és termelőik iránt, így a vállalat csatlakozott a Vedd a hazait! Védd a hazait! kampány őszi időszakához is.

Tovább
2020.11.05. Védjegyhasználati jogot kaptak a SPAR Regnum Húsüzemének termékei

Elnyerte a Magyar Termék védjegyhasználati jogát 19 olyan tálcás frisshús sertés termék, amelyeket a bicskei Regnum Húsüzem és Oktatóközpontban gyártanak. A minősítés garantálja, hogy ezen termékek 100 százalékban hazai alapanyagból, Magyarországon készültek.

Tovább
2020.11.02. Újabb üzemmel erősít a SPAR a magyar húspiacon

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. tulajdonába került a ZIMBO Perbál Húsipari Termelő Kft. perbáli üzemegysége. A sikeresen lezárt tranzakciót követően a vállalat tovább modernizálja az 1998-ban átadott perbáli húsüzemet. A közel 200 fős munkavállalói állomány pedig biztonságban tudhatja magát a továbbiakban is, de már a fenyőfás logó égisze alatt.

Tovább
2020.10.28. 2,7 milliárd forintból épült meg a SPAR új beruházása Törökbálinton

Új  kereskedelmi komplexumot épített a SPAR Törökbálinton, melyben helyet kapott egy szupermarket is. A több mint 2,7 milliárd forintos beruházásból elkészült, környezetbarát megoldásokat alkalmazó épület – a SPAR szupermarket vonatkozásában - 48 új munkahelyet teremtett a Pest megyei településen.

Tovább
2020.10.16. A futófesztiválon gyűjtött adományok segítik a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot

A 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál klasszikus maratoni távján csaknem 2.000 futó állt rajthoz, a futóhétvége két napja alatt pedig összesen 8100-an mérték össze tudásukat különféle számokban. A koronavírus okozta járvány miatt a szervezők különleges óvintézkedésekkel készültek a résztvevők egészségének megőrzése érdekében.

Tovább
2020.10.12. Újabb elismerések a SPAR Magyarországnak a környezet megóvásáért és a közösségért végzett munkáért

A környezeti fenntarthatóságba való befektetés, a társadalmi ügyekben való részvétel, a rászorulók és a hazai vállalkozások támogatása és a vásárlók igényeit szem előtt tartó, színvonalas kereskedelmi tevékenység egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a SPAR Magyarország életében. A kiskereskedelmi vállalat ezen munkáját ismerték el több díjjal is 2020-ban.

Tovább
2020.10.05. Nem szakad meg a hagyomány: 2020. október 10-11-én megrendezik a 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztivált

2020. október 10-11-én az ELTE Lágymányosi Campusának területét ismét sok ezer futó népesíti be.  A két nap alatt 11 táv és 9 rajt várja a résztvevőket. A versenyszámok sokasága megfelelő kihívást kínál a rutinos maratonistáknak, a kezdő futóknak és a pár száz métert teljesítő kisgyermekes családoknak egyaránt. Szombaton a rövidebb távok kedvelőit és a családokat várják a szervezők, a vasárnap pedig a nagyobb teljesítményekre felkészült futóké lesz.

Tovább
2020.09.29. Hogyan legyek környezettudatos vásárló?

A járványhelyzet alatt fellendült az élelmiszerek iránti kereslet. Az első negyedévben 15 százalékkal nőtt az online vásárlások száma*, a fokozott fogyasztás következtében azonban sajnos előfordulhat, hogy több háztartási hulladék és elpazarolt élelmiszer kerül a szemetesbe. Miközben egyre több szó esik a fenntartható életmódról, fenntartható közlekedésről, sokan mégsem gondolják át, hogy mekkora a saját háztartásuk ökológiai lábnyoma. A Nestlé a SPAR-ral karöltve idén Hogyan legyek környezettudatos vásárló? címen újabb kisokost készített, amelyben hasznos tanácsokkal és útmutatókkal segíti a vásárlókat a környezettudatos döntések meghozatalában.

Tovább
2020.09.24. 1,56 milliárd forintból modernizálta három áruházát a SPAR

Három megújult SPAR szupermarketet vehettek birtokba szeptemberben a vásárlók. A Budakeszin, Nyergesújfalun, valamint Komáromban megújult üzleteire összesen 1,56 milliárd forintot fordított a vállalat.

Tovább
2020.09.17. Kézfertőtlenítő állomásokat telepít a SPAR

A járványügyi helyzetre való tekintettel a SPAR további 200 áruházában helyez ki állványokat, amelyekre kézfertőtlenítő adagolókat telepít a vásárlók számára.

Tovább
2020.09.08. 4,5 milliárd forintból bővíti bicskei és üllői logisztikai központjait a SPAR

Kapacitásnövelő beruházásokba kezdett országos üzlethálózatának magasabb szintű kiszolgálása érdekében az üllői és a bicskei logisztikai központjában a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A vállalat a beruházására összesen mintegy 4,5 milliárd forintot fordít, kizárólag saját forrásból.

Tovább
2020.08.28. Megnyitotta kétszázadik a franchise üzletét a SPAR Magyarország

Kunhegyesen nyitott meg a SPAR kétszázadik kiskereskedői tulajdonban lévő franchise egysége. A vállalat partnerprogramja keretében működő áruházai tavaly már több mint 56 milliárd forint árbevételt termeltek és 1800 kereskedelmi szakembernek biztosítottak megélhetést. A cég tervei szerint a jövőben évente 20-22 hasonló egységet nyitnak majd országszerte.

Tovább
2020.08.27. Több mint egymilliárd forintból újult meg Alsópáhokon és Őrmezőn egy-egy SPAR szupermarket

Áruházanként megközelítőleg félmilliárd forintot fordított a SPAR két üzletegysége teljes korszerűsítésre. A homlokzati megújításhoz komplex beltéri átalakítás társult, amely során mindkét áruházban egy új SPAR to Go is helyet kapott, valamint önkiszolgáló gyorskasszák segítik a bevásárlást.

Tovább
2020.08.26. Nyitott a SPAR az együttműködésre a hazai élelmiszer-előállítókkal

Jelentős, de szervezettséggel tovább növelhető a hazai élelmiszerek aránya a kiskereskedelmi láncok üzleteiben. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a SPAR vezetőivel egyebek közt erről is egyeztetett.

Tovább
2020.08.11. Az idei tanévkezdésre is széles tanszerválaszték a SPAR-ban

Az üzletlánc INTERSPAR hipermarketei széles iskolaieszköz-kínálattal készülnek a szeptemberi becsengetésre. A legfontosabb alapkellékek a szupermarketekben is beszerezhetők.

Tovább
2020.08.10. Már a megrendelés napján is kiszállít a SPAR online shop

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően augusztus 10-től az online shopban megvásárolt termékeket akár már a megrendelés napján kiszállítja a SPAR Budapesten, a főváros környékén és kilenc Velencei-tó térségi településen.

Tovább
2020.08.05. Ismét bővült a SPAR környezetbarát csomagolótermékeinek kínálata

Környezetbarát szendvicscsomagolókkal és ételtárolókkal bővült az INTERSPAR hipermarketek termékköre. Az áruházlánc folyamatosan frissíti az élelmiszerek csomagolására és tárolására szolgáló, „zöld” megoldásait.

Tovább
2020.07.14. Már a Velencei-tó környékén is elérhető a SPAR online shop házhoz szállítása

Kilenc Velencei-tó környéki településen indult el a SPAR online shop házhoz szállítása.

Tovább
2020.07.06. A SPAR online shopja garantálja a pontos kiszállítást: 1000 forintos kuponnal kárpótolja vásárlóit, ha mégis későn érkezne meg a rendelés

A kiskereskedelmi üzletlánc mindent megtesz ügyfelei minőségi kiszolgálása érdekében és garantálja számukra, hogy a webshopon keresztül rendelt termékek időben megérkeznek. Az áruházlánc új akciója rendhagyó: ha a SPAR kiszállító munkatársa akár csak 1 percet is késik a kiválasztott idősávon túl, a vásárló egy 1000 forintos kupont kap.

Tovább
2020.07.02. Drive-In átvétellel Tatabánya is csatlakozik a SPAR online shophoz

Az üzletlánc Komárom-Esztergom megyeszékhelyének INTERSPAR áruházától idén július 2-ától már a webshopon keresztül is lehet vásárolni és az összekészített termékeket személyes átvétellel haza vinni. A modern és kényelmes szolgáltatás ugyanazt a széles árukínálatot, ugyanazon az áron biztosítja, mint bármelyik INTERSPAR hipermarket.

Tovább
2020.06.25. Új, környezetbarát csomagolótermékeket kínál a SPAR

Ismét bővült a SPAR környezetbarát termékeinek köre. Az áruházlánc új, élelmiszerek csomagolására és tárolására szolgáló megoldásaival a háztartásokban keletkező hulladékot csökkenthetik a környezettudatos vásárlók.

Tovább
2020.06.18. „Az Év Zöld Kereskedője” a SPAR Magyarország, a tatai INTERSPAR „Az Év Boltja” hipermarket kategóriában

A SPAR legújabb, 34. INTERSPAR áruháza nyerte el idén hipermarket kategóriában „Az Év Boltja” címet. A tavaly megnyitott tatai INTERSPAR különleges megoldásokkal készült el és környezetbarát technológiákat alkalmaztak az építésekor. Az idén hatodik alkalommal meghirdetett versenyen a SPAR kiskereskedelmi áruházlánc „Az Év Zöld Kereskedője” címet is kiérdemelte.

Tovább
2020.06.16. Idén is a tavalyihoz hasonló grilltermék forgalomra számít a SPAR

A nyár a kerti partik szezonja. Az áruházlánc üzleteiben kibővített idényválasztékkal várja a grillezés kedvelőit, többek között saját húsüzemének sertés-, marha-, borjú- vagy bárányhús-termékeivel, illetve olyan eszközökkel, mint a tradicionális vastárcsák és gázgrill-gépek. Az 5 különböző, pultban kapható termék és a 19 csomagolt, fűszerezett grillkészítmény hagyományos és új ízeket egyaránt kínál a grillezőknek.

Tovább
2020.06.11. Újrahasznosított anyagokból készülő termékek a SPAR kínálatában

A fenntarthatóság mellett elkötelezett áruházlánc a június 11-én induló hűségakciójában olyan táskákat és kiegészítőket kínál vásárlóinak, amelyek újrafelhasznált, illetve újrahasznosítható alapanyagokból, teljesen környezetkímélő előállítással készülnek. A pontgyűjtő promóció termékei praktikusak, letisztult forma- és színvilágúak, és a gyakorlatban bizonyítják az alternatív anyaghasználat és technológia helyességét.

Tovább
2020.06.05. A minőség elismerése: már 11. alkalommal Superbrands-díjas a SPAR

A magyarországi áruházlánc ismételten kiváló márkának bizonyult: 2020-ban a Superbrands kereskedelmi szakemberekből és tapasztalt vállalatvezetőkből álló szakmai döntőbizottsága tizenegyedik ízben sorolta a SPAR-t a legjobbak közé.

Tovább
2020.06.04. SuperShop pontgyűjtés és számos kényelmi szolgáltatás a MySPAR applikációban

Az áruházlánc új MySPAR alkalmazása nagy mértékben megkönnyíti a bevásárlók dolgát: SuperShop kártyahasználatot és pontgyűjtést biztosít, illetve több egyedi árukedvezményt és különleges kuponakciót is kínál, de még azt is megmondja, melyik SPAR-üzlet van nyitva hozzánk legközelebb.

Tovább
2020.05.18. Már a SPAR teljes üzlethálózatában elérhetőek a többszörhasználatos zöldség-gyümölcs és pékáru tasakok, valamint a szilikonfedelek

A SPAR 2019-ben több olyan környezetbarát csomagolástechnikai megoldást vezetett be, amelyeknek köszönhetően még kevesebb eldobható műanyag hulladék keletkezik. Az egyik ilyen a többször használatos zöldség-gyümölcs, valamint pékáru tasak, a másik pedig a szilikon zárófedél, melyek a sikeres tesztidőszakokat követően, március végétől már a SPAR valamennyi üzletében elérhetőek.

Tovább
2020.05.07. Közel félmilliárd forintból modernizálta nagyatádi és dunaföldvári szupermarketjeit a SPAR

A kiskereskedelmi lánc üzletenként 243 millió forintot fordított két vidéki egységének korszerűsítésére. A beruházások során mindkét szupermarketet az aktuális fogyasztói igényeknek és technológiai trendeknek megfelelően korszerűsítették.

Tovább
2020.04.23. Magyar termelők piacra jutását segíti a SPAR

Finiséhez érkezett a tavaly elindult Hungaricool by SPAR termékinnovációs verseny: a nyertes termékekkel idén március végétől találkozhatnak a vásárlók a vállalat 34 INTERSPAR áruházában és az online shopban. Az üzletlánc az egyedülálló programjával - tekintettel a koronavírus világjárványra - fontos segítséget nyújt a magyar agráriumnak és feldolgozóiparnak.

Tovább
2020.04.22. További több mint 25 tonnával csökkenti a SPAR a műanyaghulladékot

Az áruházlánc alapításától aktívan elkötelezett a környezetvédelem iránt. Fenntarthatósági stratégiájának köszönhetően egyre kevesebb a vállalat működése során jelentkező műanyaghulladék, amit most egyes saját márkás tejei kupakjainak, tejfölei fedeleinek, illetve egyes zöldségek és gyümölcsök polisztirol- és plasztikcsomagolásának a mellőzésével, illetve a saját márkás SPAR étolaj flakonjának cseréjével még tovább csökkent. Az intézkedések által több mint 25 tonnával kevesebb műanyaghulladék keletkezik. A tevékeny környezettudatos szemlélet a SPAR papírfelhasználásában is megmutatkozik.

Tovább
2020.04.09. Megkezdődött a kaposvári INTERSPAR hipermarket építése

Elindult az új INTERSPAR építése Kaposváron, melynek köszönhetően modern áruházzal erősödik a somogyi megyeszékhely. A teljes beruházás mintegy ötmilliárd forint értékű. Az áruház a Market Építő Zrt. kivitelezésében valósul meg. 

Tovább
2020.04.08. Az UNICEF gyermekvédelmi programját is támogatja a SPAR a járványügyi dolgozók étkeztetése mellett

Még több szendviccsel segíti a kórházakban dolgozók megfeszített munkáját a SPAR az Etesd a Dokit! civil kezdeményezés keretében. A vállalat emellett az UNICEF Magyarország felhívására pénzügyi támogatást nyújt és szendvicseket biztosít a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeknek és a gyermekvédelmi rendszerben dolgozóknak.

Tovább
2020.04.07. Egyszer használatos fóliakesztyűt biztosít vásárlóinak a SPAR

A húsvét miatt megváltozik a nyitvatartási rend a SPAR és INTERSPAR áruházakban országszerte, s további intézkedéseket is bevezetett a kiskereskedelmi vállalat, hogy fokozza a vásárlók és a dolgozók védelmét.

Tovább
2020.04.06. Már taxival is házhoz viszik a SPAR-nál leadott rendeléseket

Április 6-án indul a SPAR és a Főtaxi Csoport új TAXI SHOPPING szolgáltatása. A koronavírus okozta járványidőszakban, a mindenkit érintő kijárási korlátozások idején a bevásárlás sokak számára nehézséget okoz. Rajtuk igyekszik segíteni a SPAR, illetve a Főtaxi Csoport új szolgáltatása, amely a SPAR online shopra épül.

Tovább
2020.04.02. Egy vidéki hipermarketet és három szupermarketet modernizált a SPAR mintegy 3,3 milliárd forintból

A kiskereskedelmi vállalat a közel húszéves dunaújvárosi INTERSPAR áruházát és három – szentendrei, nyírbátori és tamási – szupermarket üzletét újította meg, összesen mintegy 3,3 milliárd forintból. A tavasszal újranyitott üzletek az otthonos, ugyanakkor modern vásárlói élményt kínálják: a különleges igényeket is figyelembe vevő kibővített áruválasztékkal, önkiszolgáló pénztárakkal, kényelmi termék kínálóval és a SPAR to Go szendvics és saláta választékával fogadják a vásárlókat.

Tovább
2020.04.02. Munkavállalókat vesz át a SPAR más szektorokból

Csaknem 900 új dolgozót vett át más szektorokból a SPAR az elmúlt két hétben azzal, hogy azonnali munkalehetőséget biztosított országos hálózatában az álláskeresőknek. A SPAR kiemelten fontosnak tartja az összefogást a munkahelyek megőrzése érdekében.

Tovább
2020.03.30. A SPAR segíti a járványügyi dolgozók étkezését az Etesd a Dokit! civil kezdeményezés keretében

Az áruházlánc szendvicsekkel és 1,5 millió forint adománnyal támogatja az Etesd a Dokit! civil kezdeményezést, amely naponta több mint 100 egészségügyi dolgozó meleg ebédjéről gondoskodik – ellenszolgáltatás nélkül.

Tovább
2020.03.10. Több mint 230 tonna kötözött sonkával készül a húsvétra a SPAR

A hagyományosan gazdag áruválaszték mellett a – fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vevő – folyamatos termékfejlesztésekkel a vállalat több új árucikket, húskészítményt és édességet kínál vásárlóinak az idei ünnepre. A minőségi újdonságokra is fogékony vevőközönségnek köszönhetően a húsvéti forgalom bővülésével számolhat az áruházlánc.

Tovább
2020.03.05. 25 éves sikertörténetét ünnepli az INTERSPAR Magyarországon

A SPAR honosította meg Magyarországon a negyed évszázada még ismeretlen hipermarket-formátumot. 25 évvel ezelőtt, Győrben nyílt meg az első INTERSPAR, azóta már 34 üzlet szolgálja ki a vevőket országszerte. Az üzletformátum sikerét a széles és minőségi árukínálat, a többletszolgáltatások, a jó megközelíthetőség, a családbarát megoldások és a folyamatos modernizáció alapozta meg.

Tovább
2020.02.13. Márkás parfümök a SPAR tavaszi hűségakciójában

Az áruházlánc márkás illatszereket kínál hűséges vásárlóinak a február 13-án induló pontgyűjtő promóciójában. A női, férfi és uniszex parfümök nagyszerű ajándékok Valentin napra, nőnapra, anyák napjára vagy húsvétra is.

Tovább
2020.02.03. Az NKM elektromosautó-töltő hálózatához csatlakozott a SPAR

A SPAR a fenntarthatósági programja keretében 17 áruházához 33 elektromos gépjármű töltőberendezést telepített még tavaly, amelyeket idén a NKM Mobilitás Kft. (Mobiliti) rendszerébe integrál. A szolgáltatás februártól a Mobiliti által kínált mobiltelefonos applikáció segítségével egyszerűen vehető igénybe, és a Mobiliti országos hálózatában is alkalmazott díjszabás mellett válik elérhetővé.

Tovább
2020.01.16. Lebomló virágcserepekkel csökkenti műanyagfelhasználását a SPAR

Az áruházlánc újabb zöld kezdeményezése, hogy 2020 januárjától biológiailag teljesen lebomló és komposztálható tartókban is kínál vásárlóinak dísznövényeket. A környezetbarát cserepek érdemben redukálják a vállalat műanyagfelhasználását.

Tovább
2020.01.13. A fenntartható jövő mellett kötelezte el magát a SPAR

A SPAR aktív és úttörő szerepet vállal a Föld jövőjét érintő ügyekben. A vállalat most ezen tevékenységét egységes keretbe szervezi, összekötve a fenntartható fejlődés  - számára kiemelt - ágait, mint a környezetvédelem, az egészséges életmód támogatása, az élelmiszer-biztonság, a munkatársak támogatása, valamint a társadalmi felelősségvállalás. Ennek első, a fogyasztók számára is jól látható lépéseként pedig új ernyőmárkát vezet be, melynek szlogenje „SPAR - a fenntartható jövőért”. A vállalat emellett a fenntarthatósági törekvéseit egy dedikált weboldalon keresztül is bemutatja.

Tovább
2019.12.19. Rekordmennyiség gyűlt össze: több mint 327 tonna élelmiszert adományoztak a SPAR vásárlói nehéz sorsú embereknek

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR 23. Adni Öröm! karácsonyi adománygyűjtő kampánya során az áruházlánc vevői több mint 327 tonna tartós élelmiszert vásároltak a rászorulóknak. A kezdeményezésnek köszönhetően a jótékonysági szervezet munkatársai több mint 31 ezer ajándékcsomagot tudnak eljuttatni a hátrányos helyzetű emberekhez az ünnep előtt.

 

Tovább
2019.12.17. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kézműves termékeit kínálja a SPAR

Az áruházlánc a kijelölt budapesti és vidéki üzleteiben már karácsony előtt megkezdi a Magyar Máltai Szeretetszolgálat élelmiszereinek forgalmazását. A hibiszkusz tea, a különleges és hagyományos ízesítésű szószok vagy lekvárok értékesítése a jótékonysági szervezet pátyi és gyulaji műhelyeiben dolgozó sérült, illetve szociálisan rászoruló munkavállalóknak jelent megélhetést.

Tovább
2019.12.16. Környezetbarát pékáru tasakok az INTERSPAR áruházakban

A korábban bevezetett népszerű zöldség- és gyümölcszsákok mintájára idén decembertől már a pékárukat is többször használható tasakokban vihetik haza a vevők. A kétféle méretben megvásárolható praktikus csomagolóeszközök a pékáru részleg darabárui tárolására szolgálnak, mint amilyenek a cipók és kenyerek, illetve a kiflik és zsemlék.

Tovább
2019.12.12. Adni Öröm! – közösséget épített a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR kezdeményezése

Elindult a 23. Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akció a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR szervezésében. Az idei kampányt egy egyedi animációs TV-szpot és egy motivációkutatás is gazdagítja, ami a vásárlóközönség önzetlen segítségnyújtásának okait vizsgálja.

Tovább
2019.12.06. Megrendezték a SPAR első Uzsinapját

Közel kétszáz pályázat vett részt a SPAR Uzsidoboz Programjában. A kampány elsődleges célja az volt, hogy a szülők az otthoni tízórai és uzsonnakészítésen keresztül hozzák közelebb gyermekeikhez az egészséges táplálkozás alapjait. A SPAR elkötelezett az egészséges alternatívák bemutatásában, így a hozzáadott értékkel bíró saját márkás termékeiben az idei évben 50 tonnával csökkentette a cukortartalmat.

Tovább
2019.12.02. Többször használatos szilikonfedelek az INTERSPAR áruházakban

A vállalat újabb fontos lépést tesz a környezetünk védelméért. Mostantól több saját márkás vajkrém és tejföl terméke tetejére, a fém zárófólia fölé nem tesz műanyagfedelet, így a SPAR újabb 5,5 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását. A kibontott tejtermékek minőségét a fogyasztók az üzletekben megvásárolható, többször használatos, higiénikusan tisztítható, praktikus szilikon zárófedelekkel őrizhetik meg.

Tovább
2019.11.28. Több mint 1,2 milliárd forintból újította meg három vidéki áruházát a SPAR

A kiskereskedelmi hálózat egy szántódi, szolnoki és harkányi szupermarket üzletét modernizálta. Az idén novemberben újranyitott egységek mindegyikébe környezetkímélő, energiatakarékos világítás- és hűtéstechnikát telepítettek. A Balaton-parti és az alföldi áruházban SPAR to Go is gondoskodik a fogyasztók minőségi kiszolgálásáról.

Tovább
2019.11.13. Dokumentumfilm mutatja be a Janka Tanya autista fiataljait

A Hosszú út című film a tótvázsonyi segítő közösségben élő sérült fiatalok mindennapjairól készült, a társadalmi beilleszkedés bátorító példájáról szól. A dokumentumfilm létrejöttét a SPAR támogatása tette lehetővé.

Tovább
2019.11.04. Több mint 1,8 milliárd forintból újult meg négy SPAR szupermarket Tovább
2019.10.30. Hét éve sikeres a SPAR partner program

Az áruházlánc eredményes és vonzó üzleti modelljéhez mára már 186 franchise üzlet tartozik, az üzletág éves forgalma több mint 47 milliárd forint és mintegy 1700 embernek jelent biztos megélhetést. A csatlakozó üzletek átalakításakor fontos szempont, hogy minél több helyi előállítású élelmiszer is szerepeljen a választékban.

Tovább
2019.10.28. 800 tanuló szakmai gyakorlatáról gondoskodik a SPAR

A SPAR alapítása óta kiemelt jelentőséget tulajdonít a szakmai utánpótlás-nevelésnek. A tavalyi szemeszterben 397 diák tette le sikerrel a szakvizsgáit, az idei tanévben pedig közel 800 tanuló szakmai gyakorlatáról gondoskodik az áruházlánc.

Tovább
2019.10.21. Rangos szakmai elismerésekkel jutalmazták a SPAR-t

Az áruházlánc kereskedelmi és marketingmunkáját idén ősszel több fontos szakmai díjjal ismerték el. Az egyik legjelentősebb reklámfilm-fesztivál ezüstszobra, a Magyar Termék védjegyhasználók döntése alapján adományozott ezüstérem és „Az Év Kereskedője” verseny dobogós helyezései mellett két üzlete kategóriagyőztes lett a SuperStore minősítésen. A vállalat átvehette a legjobb standnak járó elismerést is az országos élelmiszeripari vásáron, és az élelmiszer-hulladékot csökkentő programját szintén példaértékűnek találták.

Tovább
2019.10.17. A szülőknek segít elkészíteni az uzsonnát a SPAR programja

A több szakmai partnerszervezet közreműködésével megvalósuló országos kampány célja az egészségtudatos táplálkozás népszerűsítése a legfiatalabbak körében. A SPAR októbertől másfél hónapos akciót és versenyt indít, amelyre az iskolások és szüleik az uzsonnáikról készített posztokkal nevezhetnek. Az uzsonnakészítéshez jó alapanyagot biztosítanak a SPAR csökkentett só- és cukortartalmú termékei.

Tovább
2019.10.16. Újabb 14 üzletében telepít önkiszolgáló kasszákat a SPAR

A kiskereskedelmi lánc 2017 szeptemberében az érdi hipermarket áruházában indította el az önkiszolgáló gyorspénztári vásárlás lehetőségét. Az idei új telepítésekkel együtt év végére már a SPAR 92 üzletében lesz elérhető a praktikus szolgáltatás. A vevők megkedvelték az időtakarékos megoldást, és egyre többen keresik ezt a fizetési módot: az érintett áruházakban a forgalom 30%-át ma már így kezelik.

Tovább
2019.10.14. Környezetbarát vászontáskák a Magyar Máltai Szeretetszolgálat javára

A társadalmi célú programokban a SPAR több mint húsz éve a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal dolgozik együtt. Legújabb közös kezdeményezésük keretében a jótékonysági szervezet tiszaburai varrodájában készülő, környezetkímélő vászontáskákat értékesítik az INTERSPAR hálózatában. Az eladások a hátrányos helyzetű település varróüzemében dolgozó lányokat és édesanyákat segítik, miközben környezetbarát alternatívát nyújtanak a bevásárlás során.

Tovább
2019.10.11. Csúcsminőségű eszközökkel segít felszerelni a konyhát a SPAR

Az amerikai KitchenAid márka egyedi konyhai eszközei és elektromos kisgépei tökéletes segítőtársai lesznek a kezdő és a szakértő szakácsoknak egyaránt. A sokoldalú felszerelések és csúcsminőségű készülékek a SPAR üzleteiben az október 10-én induló új pontgyűjtő akcióval érhetők el a vásárlók számára. A hűségakcióhoz egy különleges ajánlat is társul: nyereményjáték keretében az öt exkluzív robotgép egyikét is hazavihetik a pontgyűjtésben résztvevők.

Tovább
2019.10.10. Törökbálinton épít új szupermarketet a SPAR

A SPAR ez év októberben egy modern és minden vásárlói elvárásnak megfelelő áruház építését kezdi meg a Pest megyei településen. A kétmilliárd forintos beruházás keretében megépülő SPAR szupermarket korszerű külső megjelenéssel és belső kialakítással, környezetbarát technológiákkal várja majd a vásárlókat. Az üzletben a számos frissáru mellett SPAR to Go is helyet kap. A szomszédságában pedig egy családbarát játszótér is felépül.

Tovább
2019.10.10. Kaposváron épül fel a 35. INTERSPAR hipermarket

Mintegy 5 milliárd forintot fordít a SPAR legújabb INTERSPAR hipermarket áruházának megépítésére. A modern, környezettudatos és a legmagasabb szintű vásárlói elvárásoknak megfelelő INTERSPAR hipermarketet a tervek szerint 2020 végén vehetik birtokba a vásárlók. A vállalat a beruházással 90 új munkahelyet teremt a somogyi megyeszékhelyen.

Tovább
2019.10.07. Kevesebb műanyag a SPAR-nál

A kiskereskedelmi áruházlánc mérsékelte egyes saját márkás ásványvizei palacksúlyát, illetve több gyümölcsöt kisebb súlyú nejlontasakba vagy lebomló szalaggal csomagol. A SPAR Magyarország emellett a környezetet kímélő egyéb csomagolástechnikai, gyártási és üzemeléstechnológiai megoldásokat is alkalmaz.

Tovább
2019.09.30. Meglepő ízkombinációk és újszerű termékötletek a SPAR termékinnovációs versenyének legjobbjai között

A magyarországi kiskereskedelemben egyedülálló, új kezdeményezés során az áruházlánc  az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával a legkiválóbb hazai élelmiszeripari innovációkat kereste az egész országból.  A szeptember 28-i budapesti döntőn a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt termékekkel a vásárlók jövőre találkozhatnak a hazai INTERSPAR áruházakban. A nagy sikerre való tekintettel és a sok kitűnő pályamunka miatt a szervezők a verseny folytatását tervezik.

Tovább
2019.09.30. Idén is több tízezren látogattak el a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválra

Az idei SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon összesen félmilliárd futólépést tettek meg a versenyzők. Az utolsó szeptemberi hétvégén nagyon sok résztvevő, szurkoló családtag és barát támogatta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös jótékonysági akcióit is, a mozgó játszótérprogram segítésére és a gyerekkönyvek gyűjtésére szervezett kezdeményezést.

Tovább
2019.09.18. Kezdődik a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál

Egy egészen elképesztő rekord, félmilliárd futólépés is „összegyűlhet“ szeptember utolsó hétvégéjén, Magyarország legnagyobb létszámú szabadidősport eseményén, a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon.

Tovább
2019.09.10. Környezetbarát zöldség-gyümölcs tasakokat vezet be a SPAR

A sikeres tesztelést követően, immár a teljes hálózatában elérhetővé teszi a többször használatos zöldség-gyümölcs tároló tasakokat a SPAR Magyarország. Az újrahasználható csomagolóeszközzel a vállalat környezettudatos magatartásra szeretné buzdítani a vásárlóit. A cég emellett a környezetünket kímélő egyéb csomagolástechnikai és gyártási megoldásokat is alkalmaz.

Tovább
2019.08.29. Új és megújuló SPAR szupermarketek a Duna Plázában és Tatabányán

Augusztus végén nyílt meg az üzletlánc két korszerű üzlete. A vállalat modernizációs programja során átalakított áruházak kényelmes környezetben, olyan új kínálattal várják a vásárlókat, mint a kényelmi termékek ételválasztéka, vagy a látványpékség és a salátabár finomságai.

Tovább
2019.08.28. 28. Budapest Borfesztivál

A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

Tovább
2019.08.26. SPAR: gyakorlati képzés az irodai munkatársaknak

A kiskereskedelmi üzletlánc évente egynapos áruházi terepmunkára hívja a központi egységeinek munkavállalóit. A közösség építésén túl a központban hozott döntéseket is segíti a SPAR vállalatépítő programja, amely során az irodai munkatársak minden évben áruházi gyakorlaton vesznek részt.

Tovább
2019.08.15. Kávéházi hangulatot varázsol az otthonokba a SPAR

A Nescafé® Dolce Gusto® kávégépek, kávékapszulák és kiegészítők a kiváló minőség garanciái. A SPAR Magyarország üzleteiben az augusztus 15-én induló új pontgyűjtő akcióval a hűséges vásárlók az otthonukba varázsolhatják a legkellemesebb kávéházi élményeket.

Tovább
2019.07.29. Tovább bővül a SPAR Életmód Program

A vásárlók körében egyre kedveltebb a SPAR egészségtudatos életvitelt támogató kezdeményezése, amely ebben az évben újabb elemekkel gazdagodik. Egy új recept- és életmódkönyv összeállítása vagy tömegsportesemények támogatása mellett – mint a májusi Ultrabalaton és a szeptemberi SPAR Budapest Maraton Fesztivál® – a vállalat átfogó cukor-, illetve sócsökkentő programba fogott. Egészségtudatos termékeinek választékát pedig többek között a reformtáplálkozás jegyében készülő kenyerekkel gyarapította.

Tovább
2019.07.11. Több mint 1,5 milliárd forintból újította meg négy újabb üzletét a SPAR

A kiskereskedelmi lánc idén nyáron négy vidéki szupermarket áruházát korszerűsítette. A SPAR Magyarország modernizációs programja során átalakított üzletei korszerű és kényelmes környezetben, széles kínálattal, kényelmi termékekkel és a SPAR to Go éttermek hideg és meleg ételválasztékával várják a vásárlókat.

Tovább
2019.07.01. Kiváló minősítést kapott a SPAR Regnum húsüzeme

Az idén 15 éves Regnum Húsüzem és Oktatóközpont sikerrel teljesítette az ISO 22000:2005 szabvány előírásait a megerősítő felülvizsgálat szerint. A tanúsítási folyamat végén kiemelték a SPAR húsüzeme tevékenységének magas színvonalát, a munkavállalók és a vezetők jeles szakmai felkészültségét és hozzáállását is.

Tovább
2019.06.24. A legmagasabb szintű minőségtanúsítványt kapta idén is a SPAR

A vállalat 2019-ben is sikeresen tett eleget a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány logisztikai része magas fokú elvárásainak. A tanúsítvány megszerzése azt mutatja, hogy a SPAR áru beérkezésétől az üzletekig történő kiszállításig garantálja vásárlói számára a megbízhatóságot és a minőséget több mint ötszáz magyarországi üzletében.

Tovább
2019.06.20. Magyarország látványosságait fedezhetik fel a gyerekek a SPAR-ral

A SPAR csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség kezdeményezéséhez, és a nyári vakációban egy egyedi matricagyűjtő akciót indít a gyermekek számára. A „Hol vagy, Kajla?” elnevezésű promócióban a diákok hazánk egyedülálló épített és környezeti nevezetességeit ismerhetik meg. Miközben albumba sorakoztatják a matricákat, számtalan érdekes tudnivalóval gazdagodhatnak, és játékos feladatokat oldhatnak meg.

Tovább
2019.06.18. Újabb szakmai elismerések a SPAR-nak

A SPAR Magyarország a tavalyi hűségakcióiért, kampányaiért, fejlesztéseiért idén több fontos kereskedelmi, reklám- és marketingszakmai elismerésben részesült. Első helyezett lett többek között a cég SPAR enjoy. termékcsaládot népszerűsítő gerillamarketing akciója, díjat kapott az Ország Szíve kampány és az ÉT&REND című receptkönyv is, valamint példaértékűnek tartották a SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni Öröm! elnevezésű karácsonyi adománygyűjtő kezdeményezését.

Tovább
2019.06.13. A SPAR termékinnovációs versenyt hirdet hazai gyártású élelmiszereknek

Június 27-én indul a Hungaricool SPAR innovációs verseny az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával. A SPAR a hazai kereskedelemben egyedülálló kezdeményezésének két hónapja során újszerű, ötletgazdag, a fenntarthatóságot is szem előtt tartó, a magyarországi piacon már fellelhető, de kiskereskedelmi hálózatban még nem kapható élelmiszertermékeket keres. A pályázat útján kiválasztott nyertes áruk jövőre az INTERSPAR áruházak polcaira kerülnek.

Tovább
2019.06.05. INTERSPAR nyílt 4,2 milliárd forintból Tatán

A 34. magyarországi INTERSPAR hipermarketben – a kényelmi termékek teljes áruskálájával kibővített áruválaszték mellett – egy terasszal ellátott INTERSPAR to Go étterem is fogadja az üzletbe térőket. A kívül-belül környezetbarát technológiákkal felszerelt, 5200 négyzetméteres áruházban önkiszolgáló kasszák teszik gyorsabbá a vásárlást, a családosok pedig a modern játszótérnek is örülhetnek.

Tovább
2019.06.03. Elektromosautó-töltőket telepít hazai áruházaihoz a SPAR - Megvannak a helyszínek

A környezetbarát technológiák alkalmazása iránt elkötelezett üzletlánc az NKM Mobilitás Kft.-t választotta elektromobilitási partnerének. A két vállalat idén májusban 33 e-töltő fokozatos kiépítéséről és üzemeltetéséről állapodott meg, amelyeket a SPAR vásárlói 17 áruháznál tudnak majd igénybe venni. A közös e-töltő–hálózat első állomását már júniusban Tatán, az újonnan nyíló INTERSPAR áruháznál telepítik.

Tovább
2019.05.28. Wossala Rozinával indítja a grillszezont a SPAR

Elindult a SPAR idei grillkampánya, amelynek háziasszonya a népszerű chef-műsorvezető, Wossala Rozina lett. A vállalat a tavasztól kora őszig tartó szezonra új grilltermékekkel és bővebb választékban elérhető, minőségi grilleszközökkel készül a szabadtéri sütések kedvelői számára.

Tovább
2019.05.08. Megnyitott a SPAR online shopja

A kiskereskedelmi üzletlánc elindította webshopját, a házhoz szállítási szolgáltatás Budapest teljes területén és 49 környező településen érhető el. A több mint 960 millió forintos fejlesztés az év végéig csaknem száz újabb munkahelyet teremt.

Tovább
2019.05.06. Megújult a SPAR Segítő Kezek weboldal

Az áruházlánc társadalmi szerepvállalását bemutató weboldala átalakított külsővel, friss tartalmakkal és új funkciókkal várja látogatóit. A www.sparsegitokezek.hu nemcsak az aktuális vállalati CSR-hírekről és tevékenységekről számol be, hanem a támogatási lehetőségek fontos platformja is.

Tovább
2019.04.24. Sütőből az asztalra! – Zwilling konyhai kellékek a SPAR hűségpromóciójában

Az áruházlánc a Zwilling termékcsalád csúcsminőségű sütőedényeivel és főzőalkalmatosságaival várja a vásárlókat az április 24-én induló új pontgyűjtő akciója során. A német mérnökök időtálló, innovatív és esztétikus konyhai kellékei a gyűjtőfüzetekbe ragasztott matricákkal akár 80 százalékos kedvezménnyel beszerezhetőek.

Tovább
2019.04.15. Hátránnyal élő embertársainknak biztosít munkát a SPAR

Az áruházlánc idén újabb autista fiatalnak biztosít munkát. Az esélyegyenlőség iránt régóta elkötelezett vállalat a fogyatékkal élőket éppen úgy segíti, mint a megváltozott munkaképességű kollégákat. Szakreferens, mentor és fórumbeszélgetés-sorozat könnyíti meg a csatlakozást a munka értékteremtő világához.

Tovább
2019.04.11. Több mint 750 millió forintból korszerűsítette két üzletét a SPAR

A SPAR egy maglódi és egy budapesti üzletét korszerűsítette összesen mintegy 752 millió forintból. Az újjászületett áruházak modern külsővel és belső megjelenéssel, újabb szolgáltatásokkal várják a vásárlókat.

Tovább
2019.04.09. Felkészült a grillszezonra a SPAR

A tavaszi időjárással egy időben ugrásszerű keresletnövekedés tapasztalható a SPAR grilltermékei iránt. A SPAR a tőkehúsok, a fűszerezett és érlelt húsok, illetve a húskészítmények és a grillsajtok kínálatát is bővíti évről évre.

Tovább
2019.04.04. 50 tonnával csökkenti a cukortartalmat saját márkás termékeiben a SPAR

A SPAR az egészséges életmód iránt elkötelezett vállalatként – a saját előállítású termékcsaládja körében – jelentősen mérsékeli a hozzáadott cukor mennyiségét, még az idei évben. A Kevesebb cukor – több vitalitás! elnevezésű kampánya mellett a pékáruk sótartalmának csökkentését is tervezi.

Tovább
2019.04.02. Vásárlóival együtt lesz egyre zöldebb vállalat a SPAR

A SPAR üzleti filozófiájának egyik sarkalatos pontja a környezettudatos vállalatirányítás. A kiskereskedelmi áruházlánc a hulladékkezeléstől a logisztikán át a reklámtevékenységig egyre több környezetkímélő megoldást alkalmaz és vásárlóit is bevonja azok működtetésébe.  Ennek köszönhetően csökken a műanyag csomagolások mennyisége, és egyre több újrahasznosítható papír kerül felhasználásra. Több helyen lesznek elérhetőek a hulladéküveg-gyűjtő szigetek és csökken a szórólapok súlya is.

Tovább
2019.03.27. Közel 10%-os növekedés: több mint 617 milliárd forint forgalmat realizált a SPAR 2018-ban

A tavalyi évet is kiemelkedő teljesítménnyel zárta a SPAR Magyarország, nemcsak a közel 10%-os forgalomnövekedés jelentős eredmény, hanem az is, hogy 32 milliárd forintot fordított hálózatfejlesztésre a cég, ebből 6 új SPAR áruház épült és 17 üzletet újított fel. Franchise hálózatának éves forgalma elérte a 36 milliárd forintot, a Regnum Húsüzemé pedig a 36,4 milliárdot. 2018 végén összesen 555 áruház tartozott a SPAR csoporthoz: 348 SPAR és City SPAR szupermarket, 33 INTERSPAR hipermarket és 174 franchise üzlet. A vállalat 617,6 milliárd forint forgalmat realizált tavaly, amely 9,8%-os növekedés az előző évhez képest.

Tovább
2019.03.25. Több mint 200 tonna sonkával készül a húsvétra a SPAR

Kedvelt sikertermékekkel és szezonális újdonságokkal egyaránt készül az áruházlánc a nagy tavaszi ünnepre. A frissen sütött pékáruk és a minőségi csokoládék mellett a változatos húsáruk zömét magyar partnerek szállítják, valamint nagy mennyiségben kerül a polcokra a Regnum húsüzem népszerű kötözött lapockája is. A vállalat a karácsonyi forgalombővüléshez hasonló növekedéssel számol.

Tovább
2019.03.20. Újrahasználható tasakok a SPAR-ban

A SPAR a szegedi, győri, és tatabányai áruházaiban újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakokkal buzdítja vásárlóit a környezettudatos magatartásra. A SPAR újabb zöld kezdeményezése egyedülálló a hazai kiskereskedelemben, hiszen akár több éven keresztül is használhatjuk az egyszerűen kezelhető, többször használatos zsákokat.

Tovább
2019.03.13. A SPAR szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást

Értékteremtő családi vállalkozásként a SPAR Magyarország fontosnak tartja a társadalmi kezdeményezéseket. Épp úgy kiemelten kezeli a rászorulók segítését, mint az egészséges életmódot és a sportot népszerűsítő programok támogatását. A vállalat 2018-ban mintegy 134 millió forintot fordított társadalmi felelősségvállalási tevékenységekre. Fontos szociális, egészségügyi, sport-, kulturális és oktatási ügyekben nyújtott segítséget, és többféle jótékonysági kezdeményezés mögé állt be támogatóként.

Tovább
2019.03.11. A SPAR termékadományokkal támogatja a hazai állatvédelmet

Az áruházlánc nyolc éve egyedülálló adományprogrammal segíti a magyarországi állatparkok és menhelyek, valamint vadasparkok nélkülözhetetlen állatmentő és gondozómunkáját. A tavalyi esztendőben a SPAR 2.725 tonna takarmánycélú és a gondozás során jól hasznosítható terméket juttatott el a szervezeteknek és intézményeknek. A vállalat üzletei egész évben száraz- és konzerveledelt biztosítottak az Országos Állatvédőrség Alapítvány négylábú védenceinek ellátásához is.

Tovább
2019.03.07. 15 éves a SPAR saját húsüzeme, a Regnum Húsüzem és Oktatóközpont

A SPAR bicskei húsüzeme 15 évvel ezelőtt kezdte meg a termelést. Ma már az évi 12 millió kilogramm bontott sertés- és 1,1 millió kilogramm bontott marhahús feldolgozása mellett sajtszeleteléssel is foglalkozik, valamint oktatási központként is működik. A SPAR összesen több mint 8 milliárd forintot fordított létrehozására és a későbbi fejlesztésekre. Jelenleg 366 embernek ad munkát, akik tavaly az indulási húsmennyiség 120-szorosát állították elő a legmagasabb színvonalon és higiéniai szabványok szerint.

Tovább
2019.03.06. Környezetkímélő megoldások a SPAR-nál

Az elmúlt 3 évben 63 áruházat újított fel a SPAR Magyarországon több mint 28 milliárd forint beruházási költséggel. A korszerűsített üzletegységekbe minden esetben energiatakarékos eszközöket integráltak, ezáltal is csökkentve a SPAR áruházak ökológiai lábnyomát.

Tovább
2019.02.14. Otthonszépítés a SPAR-ral

A Disney-vel együttműködésben hirdeti meg legújabb hűségakcióját a SPAR. A promóció keretében a vásárlók 13-féle, az ikonikus mesehőssel díszített fürdő- és hálószobai kiegészítővel szépíthetik otthonukat.

Tovább
2019.01.18. Hipermarketekben kampányol az élelmiszerpazarlás ellen a SPAR

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. idén is takarékosabb és gazdaságosabb élelmiszer felhasználásra buzdítja a vásárlókat.

Tovább
2019.01.10. Megegyezés született a 2019-es bérekről a SPAR-nál

Megállapodott a 2019-es bérekről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete. A megegyezés értelmében a vállalat munkavállalóinak jelentős része magasabb fizetést kap az idei évtől, valamint a vállalatnál érvényben lévő Kollektív Szerződés túlórára és munkaidőkeretre vonatkozó szabályai nem változnak. Ezen túlmenően a kedvezőtlen adóváltozások ellenére megváltozott formában, de megtartásra kerül a SPAR hűségprogram, melynek keretében további béren kívüli juttatásokat is kapnak a munkavállalók, és megmarad a 13. havi juttatás is. A béremelést a SPAR kizárólag saját forrás felhasználásával valósítja meg.

Tovább
2018.12.20. Több mint 284 tonna élelmiszert adtak a SPAR vásárlói nehéz sorsú embereknek

Több mint 284 tonna élelmiszer gyűlt össze a 22. alkalommal megszervezett Adni Öröm! akció keretében. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR karácsonyi gyűjtésének eredményeképpen több mint 30 ezer ajándékcsomag jut el nehéz sorsú emberekhez az ünnep előtt.

Tovább
2018.12.17. Csúcsmennyiségű virslivel készül a SPAR szilveszterre

Több mint 400 tonna virslivel készül az év utolsó napjaira a SPAR Magyarország saját húsüzeme. Ilyenkor kiemelkedő a kereslet a hagyományos és alkoholmentes pezsgők iránt, a mustár értékesítése háromszorosára, a majonézé kétszeresére nő a szilveszter előtti napokban.

Tovább
2018.12.13. Elkészült az Ország Bevásárlólistája

Évente több tízezer család és rászoruló karácsonyát teszi könnyebbé a 22 éve tartó Adni Öröm! jótékonysági akció, amelynek keretében a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei a SPAR és INTERSPAR áruházakban tartós élelmiszert gyűjtenek. Idén a szervezők összeállítottak egy bevásárlólistát, hogy mire lenne szüksége a nélkülözőknek. A lista 200 méter hosszú és több ezer tétel szerepel rajta.

Tovább
2018.11.29. Több mint 2,3 milliárd forintból újult meg öt SPAR áruház

A kiskereskedelmi vállalat idén ősszel két budapesti és három vidéki üzletét korszerűsítette. A SPAR Magyarország modernizációs programja keretében megújult áruházai korszerű környezetben, új szolgáltatásokkal várják a vásárlókat.

Tovább
2018.11.28. Mintegy 1,7 milliárd forintból újult meg a miskolci INTERSPAR

A SPAR modernizációs programja keretében teljes egészében felújította a miskolci Szinvapark Bevásárlóközpontban lévő áruházát. A november 29-én nyitó üzletben tágas piactér és INTERSPAR to Go étterem is helyet kapott.

Tovább
2018.11.26. Az idei évben is kiemelkedő karácsonyi forgalomra számít a SPAR

Az éves árbevételének mintegy 10 százalékát realizálja az év utolsó hónapjában a SPAR Magyarország. Az áruházak nyitvatartását a vásárlói igényeknek megfelelően alakították ki, s az áruházlánc idén is széles ünnepi árukínálattal rendelkezik a friss élelmiszerektől kezdve az ajándékokig. A vásárlóknak a vállalat november 28-tól érvényes Ínyenc katalógusa is segítséget nyújt.

Tovább
2018.11.22. Új SPAR áruház várja a vásárlókat a győri Rév Centerben

A kiskereskedelmi vállalat 282 millió forintból új szupermarketet épített a győri Révfalu városrész lakóparkjában. A széles kínálatot egy SPAR to Go étterem is gazdagítja.

Tovább
2018.10.25. Újjászületett a Shopmark INTERSPAR áruháza

A SPAR több mint 1,5 milliárd forintot fordított a korábbi Europarkban található hipermarket modernizálására. A beruházás 122 munkahely megőrzését segíti, s a komplex külső és belső átalakítás keretében egy új INTERSPAR to Go étterem is nyílt.

Tovább
2018.10.11. Több mint ötszáz mesekönyv gyűlt össze a futófesztiválon

Idén is megdőlt a nevezési rekord a 33. alkalommal megrendezett SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, amelyre több mint ötezer külföldi sportoló érkezett. A futófesztivál nem csak a sportról, hanem a társadalmi felelőségvállalásról is szólt. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös kezdeményezésére a résztvevők több mint ötszáz mesekönyvet gyűjtöttek a rászoruló gyermekek számára.

Tovább
2018.10.04. A kényelmes kávézás és teázás minőségi kellékei a SPAR-ban

A kiemelkedő minőségű ZWILLING termékcsalád teázáshoz és kávézáshoz használható stílusos kellékei érhetőek el a SPAR Magyarország üzleteiben, az október negyedikén induló új pontgyűjtő akció keretében. A gyűjtő füzetekbe ragasztott matricákkal akár 82 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a termékek.

Tovább
2018.10.02. SPAR: rendhagyó szendvics­népszerűsítő kampány

A budapesti Széll Kálmán téren október 2-án speciális sebességmérővel mérték a gyalogosok tempóját. A munkába, iskolába igyekvő emberek egy gerillamarketing akció részesei voltak, amely azt bizonyította, hogy a rohanós, szürke reggeleket is feldobja egy remek szendvics.

Tovább
2018.10.02. A SPAR nyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat, a Mastercard Év Kereskedője díjat és a SuperStore hipermarket különdíját

A gyártó cégek szavazatai alapján a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. nyerte az első alkalommal kiírt Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat, amelyet a szakma legnagyobb rendezvényén a tapolcai Business Days-en adott át Farkas Sándor, az agrártárca miniszterhelyettese.

Tovább
2018.09.24. Közeledik Magyarország legnagyobb szabadidősport-eseménye!

A 33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál szinte az egész országot megmozdító esemény, melyet jelentős nemzetközi részvétel is jellemez. A maratoni futás egy híd, amely összeköti Budapestet az országgal és a világgal.

Tovább
2018.09.20. Több mint 2,7 milliárd forintból korszerűsítette öt üzletét a SPAR

A SPAR tapasztalatai szerint egyre igényesebbek a hazai vásárlók, így az üzleti stratégia fókuszába a fogyasztói elvárásoknak megfelelő áruházak kialakítása került. A vállalat legutóbbi üzlet-korszerűsítései során három budapesti, egy kaposvári és egy veszprémi egységet modernizáltak. Ahol lehetőség adódott rá, nem csak felújítottak, hanem új salátabárokkal és SPAR to Go éttermekkel gazdagították a kínálatot.

Tovább
2018.09.05. Folytatódik a SPAR Életmód Program

Fejlődik a SPAR Életmód Programja: az egészségtudatos termékek választékának bővítésén túl a SPAR egy praktikus receptkönyvvel is segíti a vásárlókat. A kiadványban tapasztalt táplálkozási szakértők és trénerek is hasznos tanácsokkal szolgálnak.

Tovább
2018.09.03. Hat éve sikeres a SPAR partner program

A SPAR népszerű és eredményes üzleti modelljéhez mára 158 franchise üzlet tartozik, az üzletág éves forgalma közel 36 milliárd forint és mintegy 1500 embernek ad munkát. A társult üzletek átalakításakor fontos szempont, hogy a helyi élelmiszerek is szerepeljenek a kínálatban.

Tovább
2018.08.29. 27. Budapest Borfesztivál 2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

A Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST” program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

Tovább
2018.08.22. 810 milló forintból újranyitott három üzletet a SPAR

A két budapesti és az erdőkertesi áruház korábban is élelmiszerboltként működött. A SPAR által felújított üzletegységek biztosítják a helyi vásárlók számára a folytonosságot, illetve az emelt szintű kínálatot, kiszolgálást.

Tovább
2018.08.21. A SPAR közössége megdobbantotta az ország szívét!

A SPAR Magyarország évek óta elkötelezett híve a minőségi és aktív életnek, melyet idén nyáron nem csak termékeivel, de egy országra szóló aktivitással is erősített.

Tovább
2018.08.21. SPAR: Megkezdődött a tanszerek szezonja

Az INTERSPAR áruházakban a tanévkezdés összes kelléke egy helyen beszerezhető. Az írószerektől a táskákon és ruházati cikkeken keresztül az alapvető elektronikai eszközökig minden megtalálható a hipermarketek kínálatában.

Tovább
2018.08.08. Nőtt a sajátmárkás termékek iránti kereslet

Már 2.700 féle saját márkás árucikkből válogathatnak a vásárlók a SPAR hálózatában. A kínálatot a vállalat évek óta folyamatosan bővíti, nemcsak mennyiségében, hanem összetételében is. Az üzletlánc idén számos kategóriában gazdagítja választékát, így – többek között – nő a kényelmi és egészségtudatos termékek száma. A magas minőség és a kedvező ár-érték változatlanul megmarad, több esetben megújult, informatívabb csomagolásban.

Tovább
2018.08.06. Egyre zöldebb a SPAR

A SPAR egész működésére jellemző a környezettudatosság, a hulladékkezeléstől a logisztikán át a reklámtevékenységig. A vállalat az újrahasznosítás terén egyedülálló számokkal büszkélkedhet: tavaly a hulladékkibocsátási mennyiségének 404%-át gyűjtötte vissza és gondoskodott az anyagában történő felhasználásáról.

Tovább
2018.07.12. A jövő generációit képzi a SPAR

A csaknem 13 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország piacra lépése óta kiemelten fontosnak tartja a szakmai utánpótlás nevelését, a jövő kereskedelmi szakembereinek képzését. A hazai szakképzésben évtizedek óta jelen lévő vállalat ebben a tanévben közel 900 diáknak biztosítja a szakmai gyakorlat lehetőségét. Ennek keretében idén 452 tanuló már teljesítette szakmai vizsgáit.

Tovább
2018.07.05. SPAR: slágertermék lesz a magyar dinnye

2017-ben 7.720 tonna dinnyét forgalmazott a SPAR a magyarországi hálózatában. A júliustól szeptemberig tartó főszezonban értékesítették a legtöbbet, amelyet magyar gazdálkodók termesztettek. Az áruházlánc idén is felfüggeszti az import dinnyék beszerzését, és kizárólag a Magyarországon termett, lédús gyümölcsökkel tölti fel az üzletek polcait, amint megjelenik a hazai termék.

Tovább
2018.07.04. Csúcson a SPAR grilltermékeinek forgalma

A tavasztól őszig tartó szezonban kiemelkedően megnő a SPAR grilltermékei iránti kereslet. A tőkehúsok, a fűszerezett és érlelt húsok, illetve húskészítmények jelentős részben magyar gazdáktól származnak. A SPAR Magyarország tavaly 495 ezer kilogramm friss, fűszerezett sertéshúst értékesített.

Tovább
2018.07.03. Tovább bővül a SuperShop program

Immár közel 3 millió kártyatulajdonos használja Magyarország legnagyobb törzsvásárlói programját. A SuperShop 18 évvel ezelőtt indult el, jelenleg 16 kereskedelmi partner közel 800 üzletegységében fogadják el a hűségkártyát.

Tovább
2018.06.20. A SPAR az U18 atlétikai Európa-bajnokság szponzora

Már egy hónap sincs hátra az U18-as atlétikai Európa-bajnokságig, amely Győrben veszi kezdetét, július 5-én. A SPAR International már 1996 óta az európai atlétika sport kiemelt szponzora, de ez lesz az első alkalom, hogy a vállalat a 18 éves korosztály bajnokságát is támogatja, amit még csak másodszor rendeznek meg.

Tovább
2018.06.04. Elismerték a SPAR Adni öröm! kampányát

A SPAR Magyarország és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat „Adni öröm!” jótékonysági kampánya rangos elismerésekben részesült. A Hipnózis 2018 és az Arany Penge reklámszakmai szemléjén példaértékűnek ítélték a rászorulókat segítő és fogyasztókat ösztönző kampányt.

Tovább
2018.05.17. Gluténmentes termékeket fejleszt a SPAR

Hosszú távra tervezi az együttműködését a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete (LÉOE) és a SPAR Magyarország, melynek keretében hazai előállítású, megbízható és ellenőrzött gluténmentes termékekkel bővül a SPAR saját márkás kínálata.

Tovább
2018.05.11. A szakma kiváló tanulói a SPAR-ban

Újabb szakmai megmérettetésen adtak tanúbizonyságot kiváló felkészültségükről a SPAR Magyarország képzésein résztvevő diákok. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szakma Sztár elnevezésű tanulmányi versenyén hárman is dobogóra állhattak.

Tovább
2018.05.10. Skandináv táskák és bőröndök a SPAR új hűségakciójában

A SPAR Magyarország májustól szeptember elejéig tartó új promóciója során prémium minőségű, praktikus bőröndöket, táskákat és hátizsákokat kínál, amelyek utazáshoz, kiránduláshoz, vagy akár munkába járáshoz egyaránt jól használhatóak. A pontgyűjtő akcióban a dán Ellehammer márka minőségi termékeihez juthatnak hozzá a SPAR vásárlói.

Tovább
2018.04.27. Díjakat nyert a tatabányai INTERSPAR

Az Élelmiszer magazin idén negyedik alkalommal hirdette meg az „Az Év Boltja” versenyt. A szakmai zsűri által hipermarket kategóriában a tatabányai INTERSPAR-nak odaítélt „Az Év Boltja 2018” díj annak elismerése, hogy az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala és az üzlet belső kialakítása tekintetében a tatabányai hipermarket a kategóriája legkiválóbbja.

Tovább
2018.04.18. Új HR vezető a SPAR-nál

Szijjné Kállai Ildikó lett a SPAR Magyarország új humánerőforrás vezetője. A szakember a Praktikertől érkezett hazánk egyik legnagyobb foglalkoztatójához. A SPAR hosszú távú HR-stratégiájának célja, hogy a legvonzóbb munkahely legyen a kereskedelemben.

Tovább
2018.04.17. Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek az egyik legfontosabb márkaértékelési díjra. Az elismerés a fogyasztói elégedettség egyértelmű bizonyítéka.

Tovább
2018.04.12. Folytatja az expanziót a SPAR

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.

Tovább
2018.04.09. A SPAR vásárlóival együtt tesz az élelmiszerpazarlás ellen

Miskolcon folytatja a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. a korábban már sikeres élelmiszerpazarlás elleni akcióját. A szervezők a miskolci INTERSPAR hipermarketben várják a vásárlókat március-április hónapban, akik információkat és ötleteket kaphatnak az élelmiszermentésre vonatkozóan.  

Tovább
2018.03.28. SPAR: rekordforgalom és új üzem Üllőn

Több mint 1,2 milliárd forintból építette fel új, SPAR enjoy. elnevezésű convenience üzemét a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A vállalat üllői logisztikai központjának területén lévő létesítményben kezdetben naponta 4 tonna majonézes salátát és több mint 20 ezer szendvicset készítenek. Az üzemindító sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a SPAR rekordforgalommal zárta a 2017-es üzleti évet. A cégcsoport a tavalyi évben 562,5 milliárd forint forgalmat realizált, amely 8,9 %-kal haladta meg a 2016-os eredményt.  

Tovább
2018.03.07. 4,2 milliárd forintból épül meg Tatán a legújabb INTERSPAR

Mintegy 5200 négyzetméteres új hipermarket építését jelentette be a SPAR.  A környezetkímélő technológiákkal megtervezett INTERSPAR várhatóan 2019 nyarán nyílik meg Tatán. A 34. magyarországi INTERSPAR 68 munkahelyet teremt majd.

Tovább
2018.03.06. A SPAR növényi szendvicskrémje a győztes

A SPAR Veggie by NENI termékcsaládja kapta Az Év Terméke 2018 kitüntető címet növényi szendvicskrém kategóriában. A díj rangját emeli, hogy kizárólag a fogyasztók döntésén alapul.

Tovább
2018.02.28. Konyhai kalandok Disney-mesehősökkel a SPAR-ban

Egy különleges együttműködésnek köszönhetően a legismertebb Disney mesehősök matricáit rendezhetik albumba és családi kártyajátékokat gyűjthetnek a SPAR vásárlói. A sokszínű album a rajzfilmszereplőkhöz kötődő recepteket is tartalmaz.

Tovább
2018.02.12. Százezreken segített a SPAR

Mintegy 170 millió forintot fordított társadalmi célú kezdeményezésekre és jótékonysági célokra a SPAR 2017-ben. A vállalat évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan közösségeket, szervezeteket támogasson, amelyek részt vesznek a közügyekben. Ezen túlmenően kiemelkedően fontos a cég számára az egészségtudatos életmód, a tudatos táplálkozás és a sport fejlesztése, felkarolása is.

Tovább
2018.01.23. A SPAR Magyarország 2025-től nem forgalmaz ketreces tartásból származó tojásokat

A SPAR Ausztria csoporthoz tartozó szlovén, horvát, olasz és magyar szervezetek legkésőbb 2025-től nem árulnak majd ketreces tartásból származó tojásokat. Ezzel egyidejűleg pedig bővítik a szabad tartásból és biotartásból származó tojások választékát. Ausztriában a SPAR már 2004 óta nem forgalmaz ketreces tartásból származó tojásokat.

Tovább
2018.01.15. Sikeres volt a bértárgyalás a SPAR és a KASZ között

Megállapodott a 2018-as bérekről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete.

A megegyezés értelmében a vállalat valamennyi munkavállalója magasabb fizetést kap az idei évtől. Ezen túlmenően bevezetésre kerül a SPAR hűségprogram, melynek keretében további béren kívüli juttatásokat is kapnak a munkavállalók, a SPAR-nál eltöltött évek függvényében. A béremelést a SPAR többségében saját forrás felhasználásával valósítja meg, melyet a járulékcsökkentésből származó megtakarítás egészít ki.

Tovább
2017.12.21. Rekordszámú élelmiszeradománnyal segítettek a SPAR vásárlói

Több tízezer ember fogott össze az Adni öröm! jótékonysági akció „ami Önnek élelmiszer, az másnak ajándék” felhívására. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR idei, immár 21. jótékonysági kezdeményezése a még személyesebb hangvételre fókuszált az adománygyűjtés során. Összesen több mint 309 tonna élelmiszer gyűlt össze, amely 34 ezer ajándékcsomag elkészítését teszi lehetővé.

Tovább
2017.12.14. Ami Önnek élelmiszer, az másnak ajándék: elindult az Adni öröm! kampány

Elindult ma a SPAR Magyarország és kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat – immár 21. alkalommal szervezett - Adni öröm! elnevezésű jótékonysági kezdeményezése. A december 19-ig tartó, nagysikerű karácsonyi adományozási akció indulását idén meglepetések is kísérték.

Tovább
2017.12.06. Legmagasabb minőségi szabványok a SPAR-nál

Három évre megkapta a SPAR Magyarország az ISO 9001:2015-ös minősítést. Az új, vevőközpontú szabvány felhasználóbarát, a korábbiakhoz képest jobban igazodik a vásárlók igényeihez, elégedettségéhez.

Tovább
2017.12.05. Esélyegyenlőségi díjakat kapott a SPAR

Negyedik alkalommal kapta meg a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést a SPAR Magyarország. A vállalat az autista fiatalokkal foglalkozó Janka Tanyával való együttműködésért pedig Befogadó Munkahely különdíjat kapott.

Tovább
2017.12.04. Folytatja modernizációs programját a SPAR

Kistarcsán új SPAR áruházat vehettek birtokba a vásárlók, további öt városban pedig komoly fejlesztést hajtott végre novemberben a vállalat. Összesen több mint 1,7 milliárd forintot fordított a SPAR a beruházásokra, amelyek során nemcsak a vonzó belső kialakítást, hanem az energiatakarékos megoldásokat is szem előtt tartották.

Tovább
2017.11.29. Két üzletet nyitott újra ma a SPAR

Összesen közel 3 milliárd forintból modernizálta a tatabányai INTERSPAR áruházat és a bicskei szupermarketet a SPAR Magyarország. A 17 éve megnyitott, most kívül-belül megszépült, és bővülő szolgáltatásokkal újranyitó tatabányai hipermarketet holnaptól vehetik birtokukba a vásárlók. Ugyanezen a napon nyitja meg kapuit a megújult bicskei szupermarket is.

Tovább
2017.11.23. Nehéz sorsú gyermekek kapnak ajándékot a SPAR Manó Műhelytől

Jótékonysági kezdeményezést indít 2017. november 23-tól december 6-ig a SPAR Magyarország és kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A Manó Műhely elnevezésű program keretében összegyűjtött támogatásból kistelepüléseken élő, nehéz sorsú családok gyermekeit ajándékozza meg a karitatív szervezet.

Tovább
2017.11.06. Önkiszolgáló kasszák segítik a vásárlást a SPAR-nál

Idén négy, jövő év végig összesen 24 SPAR áruházban vehetik igénybe a vevők az önkiszolgáló pénztárakat. Az időtakarékos fizetési mód során készpénz mellett például Erzsébet-utalvánnyal is lehet fizetni.

Tovább
2017.10.26. Újranyitott három SPAR áruház

Több mint 1,2 milliárd forintot fordított a SPAR egy kisbéri és két budapesti szupermarketének modernizálására. A felújításnak köszönhetően mindegyik áruház eladóterét teljes egészében átalakították, valamint energiatakarékos berendezéseket is telepítettek.

Tovább
2017.10.25. A SPAR 13. havi bért biztosít munkatársainak

A hazai kiskereskedelmi láncok közül egyedülálló módon biztosít 13. havi fizetést a SPAR. Ez közel 13 ezer munkavállaló számára jelent többletjövedelmet a karácsony előtti időszakban. Emellett a vállalat 2018-ban is elkötelezett a további bérfejlesztések mellett.

Tovább
2017.10.16. Rekordszámú versenyző indult a 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon

Az idei SPAR Budapest Maraton® már 30.350 előnevezésével bebizonyította, hogy minden idők legnagyobb szabadidős sportversenye. A futófesztivál, amely a szurkolókkal együtt 100 ezres nagyságrendű tábornak szerzett felhőtlen örömöt, a társadalmi felelősségvállalásról is szép példát adott: a SPAR Magyarország és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat felhívására a résztvevők mintegy 1.000 mesekönyvet gyűjtöttek a rászoruló gyermekeknek.

Tovább
2017.10.11. SPAR-termet avattak a Szent István Egyetem Budai Campusán

Modern oktatótermet adtak át a SPAR több mint 4,5 millió forintos támogatásával a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A fejlesztés új fejezetet nyit a vállalat és a Kar 13 éves együttműködésében.

Tovább
2017.10.09. Superbrands-díjat kapott a SPAR

Kilencedik alkalommal nyerte el az egyik legfontosabb nemzetközi márkaértékelési díjat, a Superbrands címet a SPAR Magyarország. A szakértő zsűri mellett a fogyasztók véleményére is kíváncsiak voltak a szervezők a kiválasztás folyamán.

Tovább
2017.10.05. Újra WMF konyhai eszközök a SPAR hűségakciójában

Kiemelkedő minőségű WMF ProfiSelect evőeszközök, tálak és egyéb konyhai kiegészítők érhetőek el a SPAR Magyarország október 5-én induló új pontgyűjtő akciójában.

Tovább
2017.10.03. Cannes-ban díjazták a SPAR reklámfilmjét

Díjesőt hozott az ősz a SPAR Magyarország számára. Az üzletlánc három szakmai versenyen is értékes elismeréseket kapott.

Tovább
2017.09.25. Új üzemet épít a SPAR Üllőn

Új üzemet épít a SPAR Üllőn

Több mint 1,2 milliárd forintos beruházás keretében valósul meg a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. új üzeme. A vállalat üllői logisztikai központjának területén épülő létesítményben majonézes saláták és szendvicsek összeállítását végzik majd.

Tovább
2017.09.21. Veganz – új vegán termékcsalád a SPAR-ban

A SPAR Magyarország a növényi alapú élelmiszereket gyártó német Veganz márka sikertermékeivel gazdagítja kínálatát. A több mint 60 különféle termék között olyan finomságok találhatóak a SPAR dedikált üzleteiben, mint az organikus növényi tejek, természetes édesítők, különféle magkrémek, magas fehérjetartalmú proteinporok, valamint változatos édességek és kekszek.

Tovább
2017.09.18. Életmódváltásra buzdít a SPAR

A SPAR 30 napos életmódváltó programjának központjában egy praktikus mobilalkalmazás áll. Azoknak nyújt segítséget, akik eddig még nem tették meg az egészségmegőrzés első lépéseit. A résztvevőket szakértők által összeállított étrendek, edzések és hasznos tanácsok támogatják céljuk elérésében. Aki nem szeretne maga főzni, a készételeket az Interfood hálózatában is megrendelheti.

Tovább
2017.09.07. Közösségi ház nyílt Érden

A SPAR Magyarország tavasszal átadott érdi bevásárlóközpontja mellett a vállalat jóvoltából nyitotta meg kapuit az Érdi Közösségi- és Rendezvényház. A rendhagyó fejlesztés célja, hogy teljesebbé tegye a helyi közösség életét.

Tovább
2017.09.04. Öt éves a SPAR Partner Program

A SPAR franchise programhoz a csatlakozó töltőállomásokkal és boltokkal együtt már országszerte összesen 133 üzlet tartozik, amelyek mintegy 1500 embernek adnak munkát. Az üzletág éves forgalma meghaladja a 32 milliárd forintot. A SPAR Partner Program sikertörténete folytatódik.

Tovább
2017.08.30. 26. Budapest Borfesztivál 2017. szeptember 7-10. között a Budai Vár teraszain

Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvénye

Huszonhatodszor nyitja meg kapuit szeptemberben Európa legszebb borfesztiválja, a Budapest Borfesztivál. Rendületlenül a Várban, a főváros legimpozánsabb panorámáját élvezve kóstolhatják meg a látogatók közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. A bor és kultúra találkozásának legnagyobb ünnepén a színvonalas szakmai programokat idén a fesztivál történetének leggazdagabb zenei kínálata teszi még izgalmasabbá. Egy nagyszínpadon és három pódiumszínpadon számos népszerű előadó és fiatal tehetség teszi felejthetetlenné az indián nyár első napjait.

Tovább
2017.08.17. Újabb négy üzletét modernizálta a SPAR

Közel egymilliárd forintot fordított egy-egy pécsi, mohácsi, veszprémi és budapesti üzletének fejújítására a SPAR. A modernizálás során nemcsak az áruházak külső-belső tere szépült meg, hanem energiafelhasználásuk is csökkent.

Tovább
2017.08.05. Rekordméretű grillnyársat sütött a SPAR Keszthelyen

Új magyar rekord született ma Keszthelyen. A SPAR a helyi hipermarket parkolójában kollégáinak segítségével megsütötte Magyarország leghosszabb, 20 méteres grillnyársát. A kezdeményezéssel az üzletlánc célja a minőségi húsfogyasztás népszerűsítése volt.

Tovább
2017.07.27. Megújul a tatabányai INTERSPAR

Több mint 2,5 milliárd forintból modernizálja a SPAR Magyarország a tatabányai INTERSPAR áruházat. A 2000-ben megnyitott hipermarket az átalakítás alatt zárva tart, a vásárlók várhatóan december elején vehetik ismét birtoka a kívül-belül megszépült, bővülő szolgáltatásokkal újranyitó áruházat.

Tovább
2017.07.24. Mintegy 1000 tanuló tölti gyakorlatát a SPAR-nál

Több mint 25 éve van jelen a szakképzésben a SPAR. A csaknem 14 ezer munkavállalót foglalkoztató vállalat szeptembertől tovább bővíti a szakmai gyakorlati lehetőségeit.

Tovább
2017.07.07. Idén is fesztiválozik a SPAR Grillmobil

A minőségi húsokból készült grillételek népszerűsítésére indult országjáró körútra a SPAR Grillmobil. A food truck nemcsak népszerű üdülőhelyeken bukkan majd fel, hanem fesztiválokon is bemutatja kínálatát.

Tovább
2017.07.06. Idén is kiáll a magyar dinnye mellett a SPAR

Több mint hétmillió kilogramm dinnyét forgalmazott az elmúlt évben a SPAR Magyarország, amely idén ennél is nagyobb keresletre számít. Az eladott mennyiség jelentős részét magyar gazdálkodók termesztették és a nyári szezonban értékesítette az üzletlánc. A hazai dinnye megjelenésekor idén is felfüggesztik az import dinnyefélék beszerzését.

Tovább
2017.07.06. Félmilliárd forintot fordított két budapesti szupermarket felújítására a SPAR

Megújult két fővárosi SPAR szupermarket. A Rózsa utca 18. és a Váci út 138. szám alatti üzleteinek modernizálására összesen több mint 500 millió forintot fordított az élelmiszerlánc.

Tovább
2017.06.15. Közösségi dal született a SPAR jóvoltából

Partykarantén címmel Majka jegyzi az idei nyár egyik slágerét. A dal különlegessége, hogy a népszerű énekes azokat a szavakat használta a szövegben, amelyeket a SPAR Verde ásványvíz követői küldtek be az elmúlt hetekben.

Tovább
2017.05.31. Tizenhárom üzletegységgel bővült a SPAR franchise

A csatlakozó töltőállomásokkal és boltokkal együtt a SPAR franchise programhoz már országszerte összesen 129 üzlet tartozik, amelyek csaknem 1500 embernek adnak munkát. Az üzletág forgalma meghaladja a 30 milliárd forintot.

Tovább
2017.05.26. Add a szavad – mihamarabb!

A SPAR Verde ásványvíz játékra hív: a résztvevők küldjék be az általuk legkifejezőbbnek tartott nyári szavaikat, amelyekből – a játékosokkal „közösen” – Majka megírja a nyár slágerét.

Tovább
2017.05.25. Új üzletet nyitott a SPAR Budán

Több mint 300 millió forintot fordított új budapesti üzletének megnyitására a SPAR. A Retek utcai szupermarket széles termékkínálattal várja vásárlóit.

Tovább
2017.05.18. Öt üzletét modernizálta a SPAR

Összesen csaknem 1,3 milliárd forintos beruházást hajtott végre öt városban a SPAR Magyarország. A fejlesztés egy-egy budapesti, miskolci, pécsi, balatonlellei és gárdonyi üzletet érintett.

Tovább
2017.05.16. Környezettudatos üveghulladék gyűjtés a SPAR áruházaiban

Környezetünk megóvása érdekében a SPAR Magyarország már valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházában biztosítja a csomagolási üveghulladék elhelyezését.

Tovább
2017.05.10. Jamie Oliver termékek a SPAR legújabb hűségakciójában

Egy igazi világsztár séf, Jamie Oliver prémium minőségű konyhai és grilleszközei szerepelnek a SPAR-csoport legújabb pontgyűjtő akciójában.

Tovább
2017.05.03. Élelmiszermentő akció a SPAR üzleteiben

Különleges élelmiszermentő akciót indít a SPAR Magyarország és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Első alkalommal május 5-7. között három budapesti SPAR üzletben várják a vásárlók feleslegessé vált tartós élelmiszereit, amelyek a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül mélyszegénységben élő családokhoz jutnak el.

Tovább
2017.05.02. Az Év boltja lett az érdi INTERSPAR

Az érdi INTERSPAR kapta az Év Boltja 2017 kitüntető címet hipermarket kategóriában. A díjat Faragó András, az áruház vezetője vette át. A több mint 7 ezer négyzetméteres bevásárlóközpontot március elején adták át.

Tovább
2017.04.05. 1 milliárd forintból modernizálták a zalaegerszegi INTERSPAR-t

SPAR toGo éttermet nyitottak, korszerűsítették a világítást és a hűtő-fűtő berendezéseket, átalakították a belső tereket, illetve a polcrendszert, hogy a fogyasztók számára valódi élmény legyen a vásárlás. A teljes rekonstrukcióra 1,049 milliárd forintot fordított a SPAR Magyarország.

Tovább
2017.03.29. Negyed évszádos jubileumát ünnepelte a SPAR Magyarország 2016-ban

Amikor az első SPAR szupermarket megnyílt Tatán, csak kevesen sejtették, hogy egy valódi sikertörténet veszi kezdetét. 25 év telt el azóta. Az eltelt évek alatt folyamatosan fejlődött az üzlethálózat, elindult a franchise program és a cég jelentős szerepet vállalt a társadalmi ügyek támogatásában is. Az elmúlt évtizedekben a SPAR Magyarország az ország meghatározó és kedvelt élelmiszerláncává vált. A 2016-os év a jubileum jegyében telt el számos aktivitással, újdonsággal és eseménnyel. A vállalat forgalma elérte az 516,4 milliárd forintot, amely 5,2 %-kal magasabb érték a 2015-ös évhez képest. A SPAR Magyarország üzlethálózatának fejlesztésére az idei évben 23 milliárd forintot fordít, melynek keretében összesen 24 áruház újul meg és várhatóan 5 új áruház nyitja majd meg kapuit.

Tovább
2017.03.27. Megújult a SPAR kommunikációja

Március 23-tól „minőség. szeretem” szlogennel új imidzskampányt indított a SPAR Magyarország. A kampány az üzletlánc alapértékeit hangsúlyozza, fő üzenetként a minőség jelenik meg benne.  Két új reklámfilm is készült, a hónap végén jelennek meg a közterületi reklámok, az instore megjelenések pedig a SPAR Csoport üzleteiben erősítik a kampány üzenetét.

Tovább
2017.03.16. Garfield visszatért Magyarországra

A SPAR legújabb, 8. Garfield matricagyűjtő albuma ezúttal a világ megoldatlan rejtélyeit, a világűrt és a természet misztikus oldalát mutatja be olvasóinak.

Tovább
2017.03.02. Megnyílt a 33. INTERSPAR hipermarket Érden

Érden, az Iparos úti autópálya-csomópont közelében, csaknem 7 ezer négyzetméteres, modern szolgáltatásokkal felszerelt bevásárlóközpontot nyitott a SPAR, benne egy több mint 3 ezer négyzetméteres INTERSPAR hipermarkettel. A beruházásra mintegy 4,1 milliárd forintot fordított a SPAR Magyarország, mellyel 100 új munkahelyet is teremtett.

Tovább
2017.01.19. Új tulajdonoshoz került két INTERSPAR áruház épülete

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ezúton tájékoztatja valamennyi vásárlóját és üzleti partnerét, hogy a zalaegerszegi és az egyik nyíregyházi INTERSPAR áruház épülete új tulajdonoshoz került, de ez az áruházak üzemeltetését nem érinti.

Tovább
2017.01.12. SPAR: 160 millió forint jótékonysági célokra

Több mint 160 millió forinttal támogatott társadalmi célú kezdeményezéseket, intézményeket és rendezvényeket 2016-ban a SPAR Magyarország. Az idei év első támogatását, 100 darab LCD-monitort a Magyar Tűzoltó Szövetség kapta.

Tovább
2017.01.11. Vette a Verdét, vitte a verdát: gazdára talált a SPAR nyereményautója

Porubszki Péter nyerte a SPAR és a Fonte Viva „Vedd a Verdét, Vidd a Verdát!” nyereményjátékának fődíját, egy Fiat Tipo 1.4 16V személygépkocsit. A nyertes családjával együtt már át is vette nyereményét és borsodnádasdi otthonukba azzal térhettek haza.

Tovább
2017.01.10. Megkezdte a SPAR az elektromosautó-töltők telepítését

A SPAR-csoport elektromosautó-töltő állomást telepített a soproni INTERSPAR parkolójába. A vállalat a következő években több hipermarketénél helyez majd üzembe hasonló eszközöket, amelyekkel vásárlás közben bármilyen típusú villanyautót fel lehet tölteni.

Tovább
2017.01.09. Megegyezett a béremelésről a SPAR és a KASZ

Megállapodott a 2017-es bérekről a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ). A gyors tárgyalások bizonyítják, hogy a felek hasonló szándékokkal, elképzelésekkel ültek asztalhoz. Eszerint a vállalat valamennyi munkavállalója magasabb fizetést kap az idei évtől. A béremelést a SPAR nagyobb részben saját forrás felhasználásával, kisebb részben a járulékcsökkentés segítségével finanszírozza.

Tovább
2016.12.22. Minden eddiginél sikeresebb volt a 20. Adni öröm! akció

Minden eddiginél sikeresebb volt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR-csoport huszadik alkalommal megrendezett karácsonyi gyűjtése. Az idei Adni öröm! akcióban hat nap alatt 288,5 tonna tartós élelmiszert adományoztak az üzletek vásárlói, ebből több mint 33 ezer ajándékcsomagot állított össze a Máltai Szeretetszolgálat a rászoruló embereknek karácsonyra.

Tovább
2016.12.19. Több mint 1 milliárd forintból újul meg a zalaegerszegi INTERSPAR

17 éve nyitotta meg kapuit Zalaegerszeg első hipermarkete, amelyet a SPAR Magyarország 1,049 milliárd forintos beruházás keretében modernizál – két ütemben – a megnövekedett vásárlói igényekre válaszul. Az INTERSPAR áruház egy SPAR toGo étteremmel is kibővül.

Tovább
2016.12.15. Hat napon át gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat a SPAR üzleteiben

Idén december 15. és 20. között rendezi karácsonyi élelmiszergyűjtő akcióját a SPAR-csoport üzleteiben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A huszadik alkalommal meghirdetett Adni öröm! akció a SPAR és INTERSPAR üzletekben vásárlók tízezreinek nyújt lehetőséget arra, hogy az ünnep előtt rászoruló embereken segítsenek.

Tovább
2016.12.08. Megjelent a Nagy Húskönyv a SPAR jóvoltából

Különleges kiadvánnyal ajándékozza meg a háziasszonyokat karácsonyra a SPAR. A Nagy Húskönyv részletesen bemutatja, amit a friss húsokról mindenkinek tudnia kell, emellett hasznos tanácsokkal, receptekkel és tippekkel segíti a legfinomabb fogások elkészítését.

Tovább
2016.12.07. Átvette autóját a SPAR nyereményjáték boldog nyertese

A SPAR “Nyerjen és szurkoljon a SPAR-ral!” nyereményjáték fődíját, az Új Volkswagen Caddy kombi személyautót november 10-én vette át Lukács József a diósdi INTERSPAR előtt.

Tovább
2016.12.05. Hét szupermarketet modernizált a SPAR

Három budapesti és négy vidéki SPAR szupermarket teljes körű felújítása fejeződött be novemberre. A megújult áruházakra összesen csaknem 1,5 milliárd forintot fordított az osztrák családi vállalkozás. Mintegy 140 fő munkahelye vált komfortosabbá.

Tovább
2016.12.01. Adománykártyákkal támogathatók a szegénységben élő gyerekek

A szegénységben élő gyermekek támogatására új adománykártyákat hoz forgalomba a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A 200 és 500 forintos kártyákat a SPAR és INTERSPAR áruházakban, az OMV töltőállomásokon és az interneten lehet megvásárolni, nemcsak készpénzzel, hanem SuperShop-pontokkal is fizethetünk értük.

Tovább
2016.12.01. Toborzóirodát nyitott a SPAR

Megnyitotta első toborzóirodáját a SPAR Budapesten, a Nyugati téri szupermarketben. Az áruházlánc Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatójaként azért döntött a kitelepülés mellett, mert szeretne minél közvetlenebb kapcsolatot teremteni az álláskeresőkkel.

Tovább
2016.11.23. Kétmilliárd forintból újult meg a pesterzsébeti INTERSPAR

Csaknem kétmilliárd forintot fordított a pesterzsébeti INTERSPAR modernizálására a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A főváros XX. kerületében 1998-ban megnyitott, kívül-belül megújult hipermarket új szolgáltatások sorával várja a vásárlóit.

Tovább
2016.11.16. Újabb SPAR szupermarket újult meg Budapesten

Több mint 750 millió forintból újult meg Budapesten, a Kerepesi út 73. szám alatti SPAR szupermarket. A teljes felújítás során nemcsak a belső teret és a berendezéseket modernizálták, hanem a műszaki berendezéseket is energiatakarékosra cserélték.

Tovább
2016.11.15. Átadásra kerültek a SPAR Budapest Maraton®-on összegyűjtött plüssjátékok

Az ország legnagyobb futófesztiválja évek óta nem csak a futásról, hanem a társadalmi felelősségvállalásról is szól, amely a SPAR számára mindig is a kiemelten fontos volt. Amellett, hogy az élelmiszerlánc nagy figyelmet fordít az egészséges életmód és a mozgás fontosságának hangsúlyozására, olyan kezdeményezések mellett is kiáll, amelyek révén hátrányos helyzetben lévő embereken segíthet.

Tovább
2016.11.11. Új vállalatvezetés a SPAR Magyarországnál

2017. január 1-jétől Erwin Schmuck, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója karrierjét a SPAR Magyarország Felügyelőbizottságának tagjaként folytatja tovább. Helyét Heiszler Gabriella ügyvezető igazgató veszi át, míg a vállalatvezetéshez Szalay Zsolt INTERSPAR értékesítési vezető is csatlakozik, de már értékesítésért felelős ügyvezető igazgatói státuszban.

Tovább
2016.11.09. 360 millióért nyitott új üzletet Budapesten a SPAR

A Budapest, Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén adták át a SPAR Magyarország legújabb áruházát. A saját beruházás mintegy 360 millió forintba került és 21 új munkahelyet teremtett.

Tovább
2016.11.07. A legszebb ajándék Te vagy! – elkészült a SPAR karácsonyi filmje

Először készített karácsonyi image spotot a SPAR úgy, hogy a reklámfilm három ország marketingeseinek és kreatív szakembereinek összefogásában valósult meg.

Tovább
2016.11.07. Nemzetközi szabvány garantálja a SPAR-minőséget

Idén is kiemelt eredménnyel teljesített az ISO 9001:2008 és a HACCP tanúsító auditon a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., amely az élelmiszerláncok közül továbbra is az egyetlen Magyarországon, mely az ISO 9001 nemzetközi szabvány követelményei alapján tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

Tovább
2016.10.27. Kategorizálja és jelöli különleges termékeit a SPAR

Megnövelte a kiegyensúlyozott étrendet támogató élelmiszereinek, valamint a bio-, a gluténmentes és a laktózmentes termékeinek számát a SPAR. A kínálat bővülésével az áruházak polcain nagyobb felületet és színkódot, piktogramokat kap az öt új termékcsoport.

Tovább
2016.10.06. Ismét minőségi, WMF konyhai eszközök a SPAR csoport hűségprogramjában

A korábbi sikerekre való tekintettel ismét WMF-termékek szerepelnek a SPAR csoport október és január közti hűségprogramjában, amely révén szép és praktikus edények kerülhetnek a karácsonyra készülődők konyhájába, vagy akár ajándékként a karácsonyfa alá.

Tovább
2016.09.20. A minőségi oktatást segíti a SPAR

Nyolc számítógépet adományozott a SPAR a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági és Kereskedelmi Szakgimnázium és Szakközépiskolának. Az eszközök a tanári kart segítik feladataik ellátásában.

Tovább
2016.09.15. Új SPAR üzlet nyílt Szombathelyen

A szombathelyi Savaria Plazában nyitotta meg legújabb üzletét a SPAR. A több mint 300 millió forintból kialakított szupermarketben a megszokott SPAR minőség jegyében még szélesebb árukínálattal, helyben sütött pékárukkal és készételekkel találkozhatnak a vásárlók.

Tovább
2016.09.08. 1,6 milliárd forintból fejleszti áruházait a 25 éves SPAR

A SPAR hét üzletének modernizálására összesen csaknem 1,6 milliárd forintot fordít. A teljes körű felújítást követően Csornán, Bonyhádon, Kaposváron, Szolnokon és három fővárosi helyszínen már a megújult áruházak várják a vásárlókat.

Tovább
2016.09.07. Már több mint száz üzlet csatlakozott a SPAR franchise-hoz

Budapest XIV. kerületében, az Ungvár utcában nyílt meg a SPAR partner program legújabb üzlete. A magánkereskedők már összesen több mint 1300 embernek biztosítanak megélhetést országszerte, a SPAR franchise hálózat forgalma éves szinten meghaladja a 30 milliárd forintot.

Tovább
2016.08.30. 25. Budapest Borfesztivál

2016. szeptember 8-11. között a Budai Vár teraszain

Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvénye

Szinte hihetetlen, de 25 éve nyitotta meg először kapuit a Budapest Borfesztivál. Együtt nőtt fel a rendszerváltás után újjáéledő borkultúrával: támogatta a kilencvenes évek nagyjait, kihagyhatatlan és nemzetközi tömegrendezvénnyé vált a kétezres évek elején, és rendületlenül segíti a generációváltást napjainkban is. Ünnepeljünk együtt a 25. Budapest Borfesztivállal!

 

Tovább
2016.08.18. Sulistart az INTERSPAR-ral

Az INTERSPAR széles iskolai felszerelés választékának köszönhetően nem lesz több elfelejtett tétel a bevásárló listán, hiszen az üzletekben mindent be lehet szerezni az iskolatáskától a papír-írószer termékeken át az informatikai eszközökig.

Tovább
2016.08.01. Mesés osztálykirándulást kaptak a gyerekek

Varázslatos ajándékot kínált az iskolásoknak a 25 éves SPAR: az üzletlánc a gyerekek különleges nyári élményeire is gondolt, és olyan kirándulást kaptak a legszorgalmasabb osztályok, amelyről mindig is álmodtak.

Tovább
2016.07.11. Újabb minőségi garancia a SPAR-nál

Idén is teljesítette a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány logisztikai részének (IFS Logistics Standard) legmagasabb szintű elvárásait a SPAR. A 2014-ben megszerzett, s évente sikeresen megújított önkéntes minősítéssel az áruházlánc biztosítja az üzlethálózat igényeinek megfelelő kiszolgálást, a vevői szempontokon alapuló fejlesztési folyamatokat, az esetlegesen előforduló hibák azonnali, gyors és hatékony kezelését.

Tovább
2016.07.07. 25 éve népszerűsíti a magyar dinnyét a SPAR

Idén is kiemelt szerepet kap a zöldség-gyümölcs polcokon a magyar dinnye a SPAR országos hálózatában. A SPAR 25 éve nyitotta első üzletegységét Magyarországon, azóta kiemelten kezeli a hazai dinnyét, mert finom, jótékony hatásai vannak és sok ezer embernek biztosít megélhetést. A görögdinnye népszerűsítésére a SPAR roadshow-t is indít a Balaton körül.

Tovább
2016.06.30. Három SPAR szupermarket újult meg Budapesten

Júniusban újabb három felújított áruházát adta át budapesti vásárlóinak a SPAR, amely csak az elmúlt évben több mint 5,4 milliárd forintot költött a vásárlói elégedettség növelésére, a termékkínálat szélesítésére, valamint a költséghatékonyabb működtetés érdekében elvégzett fejlesztésekre. Az idei évben a beruházások folytatódnak, melyekre a vállalat közel 23 milliárd forintot költ majd.

Tovább
2016.06.17. Országjáró körútra indult a SPAR Grillmobil

Minőségi húsból készült grillételek népszerűsítése érdekében indult országjáró körútra a SPAR Grillmobil. A food truck Nagykanizsán kezdte meg útját, majd a következő hetekben ellátogat a Balatontól egészen Sopronig, összesen tizenegy áruházat érintve.

Tovább
2016.06.15. Gasztronómiai alapmű a SPAR polcain

Horváth Ilona legendás szakácskönyvének jubileumi kiadását kínálja 999 forintért a SPAR egy promóció keretében. A könyvből, amely a magyar konyha remekeit mutatja be, generációk tanultak sütni-főzni.

Tovább
2016.05.26. Megújult a SPAR Verde ásványvíz

Újragondolta a SPAR a Verde ásványvíz márkáját és elindította a „SPAR Verde – Életed része” kampányt. A polcokon új címkével megjelenő, az egészséges életmódra törekvő vásárlóinak szánt sajátmárkás termék a vállalatcsoport tervei szerint középtávon a vezető ásványvizek közé tartozik majd.

Tovább
2016.05.19. Kiskereskedők jelentkezését várja a SPAR

Negyedik éve folyamatosan bővül a SPAR franchise hálózata, a vállalat pedig a 100. magyarországi partnerüzlet megnyitására készül. A SPAR csoport továbbra is várja magánkereskedők jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a programhoz.

Tovább
2016.05.17. Nemzetközi díjat kapott a SuperShop törzsvásárlói program

A legjobb törzsvásárlói programként Global Award for Brand Excellence – Best Loyalty Program Award díjat nyert a SuperShop, amely a SPAR és az OMV közös hűségprogramja. A World Brand Congress nemzetközi szakmai zsűrije által odaítélt elismeréseket a malajziai Kuala Lumpurban megtartott gálán adták át.

Tovább
2016.05.09. Év Boltja díjat kapott a SPAR

A Mammut bevásárlóközpontban található SPAR áruház nyerte az Év Boltja 2016 díjat a „Nagyméretű szupermarket” kategóriában. Az FMCG és marketing szakemberekből álló zsűri nem csak az esztétikai megjelenést, de a vevőbarát attitűdöt, az eladótér funkcionalitását és a környezetbarát megoldásokat is vizsgálta.

Tovább
2016.05.05. MÖVE és ZWILLING termékek a 25 éves SPAR-csoport új hűségakciójában

Kiemelkedő minőségű MÖVE for frottana és ZWILLING fürdőszobai és szépségápolási termékek érhetőek el a SPAR Magyarország üzleteiben május 5-én induló új pontgyűjtő akció keretében. A pontgyűjtő füzetekbe ragasztott matricákkal akár 70 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a prémium minőségű termékek.

Tovább
2016.05.04. A jövő henteseit képzi Bicskén a SPAR

Több mint 1,7 milliárd forintos fejlesztést hajtott végre bicskei telephelyén a Magyarországon 25. születésnapját ünneplő SPAR csoport. A beruházás révén létrejött a REGNUM Húsüzem és Oktatóközpont. Mint a létesítmény mai sajtóbemutatóján elhangzott: a korábban csak húsüzemként működő REGNUM Húsüzem mostantól szakmai műhelyként is funkcionál. A SPAR negyedszázados hazai működése során eddig összesen csaknem egymilliárd eurót fektetett be a magyar piacon.

Tovább
2016.04.21. Hazánkba is megérkezett a SPAR Veggie by NENI

Új ízvilággal gazdagodott a SPAR üzletek kínálata, miután a vállalat megkezdte az Ausztriában már nagy népszerűségnek örvendő Veggie by NENI termékek forgalmazását Magyarországon.

Tovább
2016.04.20. Április 24-től újra nyitva vasárnaponként a SPAR-hálózat

Új nyitvatartási rendet vezet be a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. most vasárnaptól országszerte. A vasárnapi boltzár hatályon kívül helyezésétől a SPAR azt várja, hogy a vásárlói szokások ismét megváltoznak, s újra a hét végére fogják igazítani sokan a nagybevásárlásokat.

Tovább
2016.04.15. Átlagos vasárnap lesz április 17.

A SPAR Magyarország felelős vállalatként a dolgozók érdekeit és a vásárlók magas színvonalú kiszolgálásának elvét szem előtt tartva fokozatosan vezeti be új nyitva tartási rendjét. Így április 17-én csak a már korábban is betervezett, 67 SPAR logós egység tart majd nyitva.

Tovább
2016.04.11. Újabb sajátmárkás termékek a SPAR polcain

Egészségtudatos tartós élelmiszerekkel, valamint háztartási és vegyi árukkal bővült a SPAR sajátmárkás termékeinek köre. Ezekkel együtt már több mint 2300 olyan termék kapható országszerte a SPAR üzleteiben, amelyeken a vásárlók a vállalat saját márkáját láthatják.

Tovább
2016.04.07. Állati rekordokkal tért vissza Garfield

A világ leglustább macskája egy évre szabadságra ment, ám most visszatér a SPAR állati rekordokat felvonultató matricás albumával.

Tovább
2016.03.31. További SPAR express-koncepciójú shopokat nyit az OMV

· A folyamatos fejlesztések eredményeként nyílik meg az 50. SPAR-logót viselő OMV-shop

· A koncepció sikerét jelzi a havi közel kétmillió vásárlás

· Idén további 15 hasonló shop nyílik meg, ezzel összesen 65 SPAR express-koncepció szerint átalakított OMV-shop működik majd

Félszázra emelkedett az OMV magyarországi hálózatában működő, SPAR express-koncepció szerint átalakított shopok száma. Az OMV és a SPAR három éve indult együttműködésének keretén belül ma megnyitott, ötvenedik üzletet még 15 követi idén.

Tovább
2016.03.29. Húsvét után is folytatódik a sertéskampány

A Magyar Turizmus Zrt. közleménye

Húsvét után is folytatódik a sertéskampány

A Földművelésügyi Minisztérium, a Magyar Turizmus Zrt., valamint a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT) március 23-tól 26-ig tartó termék-kóstoltató kampányban hívta fel a figyelmet a minőségi hazai sertéshúsra.

Tovább
2016.03.23. Az ALDI, Auchan, Lidl, Penny Market, SPAR és Tesco együtt segít a rászoruló gyermekeken

Hat nagy áruházlánc – ALDI, Auchan, Lidl, Penny Market, SPAR és Tesco – összefogva egyenként 5 millió forintnyi élelmiszer-felajánlással segíti a halmozottan hátrányos helyzetű településeken élő rászoruló gyermekeket. A vállalatok áprilistól közel 10 ezer gyermek havi ellátását segítik élelmiszeradományukkal, amelyet az érintett önkormányzatok, valamint a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány juttat el a rászorulóknak.

Tovább
2016.03.18. Folyamatos az expanzió a SPAR-nál

Modernizálást követően öt üzletét nyitotta újra a SPAR Magyarország márciusban, Tökölön pedig vadonatúj szupermarket várja a vásárlókat.

Tovább
2016.03.16. 27 INTERSPAR lesz nyitva vasárnap

A SPAR Magyarország a vásárlói szokások alapján március 20-án, a húsvét előtti vasárnapon is várja vásárlóit, miközben változatos gyermekprogramokkal teszi színesebbé a bevásárlást 27 INTERSPAR hipermarketben.

Tovább
2016.03.11. Varázslatos szülinap a SPAR-tól

Intenzív reklámkampányba kezdett a SPAR, hazai piacra lépésének 25. évfordulója alkalmából. Ördög Nórát szülinaptündérré változtatták, és új reklámfilmet is forgattak. A kampány kidolgozója a Spice Communications.

Tovább
2016.03.02. Sikeres évet zárt a SPAR 2015-ben is

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. a tavalyi üzleti évében 488,2 milliárd forint forgalmat realizált, mely 3 százalékkal haladja meg a 2014. évi értéket. A SPAR 2015 végén összesen 456 üzlettel rendelkezett, melyek közül 75 egységet kiskereskedő üzemeltetett. Több mint 13 ezer munkavállalójával évek óta az ország egyik legnagyobb foglalkoztatója. A cég az elmúlt évben 32 millió eurót fordított beruházásokra, az elmúlt 25 év során pedig összesen 959 millió eurót.

Tovább
2016.02.11. SPAR: slágertermék lesz 2016-ban a friss hús

Jelentősen mérséklődött a SPAR-csoport üzleteiben a sertéshús fogyasztói ára, miután a sertés tőkehús ÁFA-tartalma január elsejétől 27-ről 5 százalékra csökkent. A SPAR csoport az árcsökkenés révén a sertéshús forgalmának 10-15 százalékos forgalomnövekedésére számít. Az üzletek ellátásában nagy segítséget jelent, hogy az elmúlt évben ismét bővült a SPAR bicskei húsüzeme, a Regnum Húsüzem és Oktatóközpont.

Tovább
2016.01.21. Adománygyűjtés Kárpátalja számára az INTERSPAR áruházakban

A Kárpátalján és Ukrajna Kárpátokon túli területein élők tartós élelmiszerrel, tisztítószerrel, gyógyászati segédeszközökkel való megsegítésére 2016. január 22-én pénteken és 23-án szombaton az INTERSPAR áruházakban pénzadományokat gyűjtenek a Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei.

Tovább
2016.01.13. Bővült a SPAR sajátmárkás termékek köre

Már 2290 féle termék kapható a SPAR üzleteiben országszerte, amelyeken a vásárlók a vállalat saját márkáját láthatják. A növekedést a vásárlói igények indokolják.

Tovább
2016.01.06. „Adni öröm!” karácsonyi akció: 6 nap alatt 257 tonna adomány gyűlt össze

Több mint 32 ezer, tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomag készülhetett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. „Adni öröm!” akciója eredményeként. A vásárlók által felajánlott élelmiszeradományok több tízezer rászorulóhoz jutottak el még karácsony előtt. 

Tovább